Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Το σχόλιο του Γιάννη Ντελινταδάκη για τον νέο αθλητικό νόμο

Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 20:15 Γράφτηκε από τον
Γιάννης Ντελινταδάκης Γιάννης Ντελινταδάκης

Με ανάρτηση στο Facebook ο γενικός γραμματέας του ΕΓΟΗ, Γιάννη Ντελινταδάκης έκανε το δικό του σχόλιο για το Νέο Αθλητικό Νόμο.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Επιτέλους το Μεσημέρι τύπωσα το Προσχέδιο του Νέου Αθλητικού Νόμου. Με μια πρόχειρη ματιά μου άφησε την εντύπωση ότι είναι μία από τα ίδια, εκτός από τις νέες θέσεις που θα δημιουργήσει προσπαθεί να εδραιώσει τον Μητρώο Φορέων όπως το έφτιαξε ο κύριος Κοντονής χωρίς να προκαθορίζει ποιος μπορεί να έχει πρόσβαση στα Προσωπικά Δεδομένα και τα Ευαίσθητα Προσωπικά Δεδομένα των Αθλητών. που οι περισσότεροι είναι Ανήλικοι.
Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία απασχολούν περίπου 15 σελίδες (από τις 180) του Προσχεδίου.
Περίμενα να δω ότι απαγορεύονται Χρηματικά Πρόστιμα σε Ερασιτεχνικά Σωματεία, Περίμενα στις Γενικές Συνελεύσεις Σωματείων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών να Απαγορεύεται οι Πρόεδροι των Δ/Σ να προεδρεύουν. Περίμενα να δω ότι Μόνο τα Μέλη Σωματείων, Ενώσεων και Ομοσπονδιών να έχουν Γνώμη και να Αποφασίζουν για την οποιαδήποτε Τροποποίηση του Καταστατικού τους, και οποιαδήποτε υπερκείμενη Αρχή να μην μπορεί να απαιτήσει αυτή, γιατί έτσι φτάσαμε στο σημερινό χάλι του Ποδοσφαίρου και όχι Μόνο.
Περίμενα να Απαγορεύεται οποιαδήποτε Διοικητική επέμβαση στα Σωματεία από τις Υπερκείμενες Αρχές.
Περίμενα Πολλά αλλά θα μελετήσω προσεκτικά το Προσχέδιο Νόμου και θα τα ξαναπούμε, γιατί δεν φτάνει μια απλή ανάγνωση αλλά πρέπει να ανατρέξω σε πολλούς Νόμου και πολλά Κείμενα!!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search