Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Δ. Κοροβέζος στο Prismasport.gr: «Τέτοιες αποφάσεις μόνο ένας ανεγκέφαλος, μπορεί να τις πάρει»

Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 17:45 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε όσα δήλωσε στο Prismasport.gr ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ, Δημήτρης Κοροβέζος.

Με τοποθέτηση του στο Prismasport.gr o Δημήτρης Κοροβέζος, εξέφρασε την πλήρη αντίθεση του για επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ, πιστεύουν ότι έχοιν δίκαιο οι προέδροι των ομάδων της Γ' Εθνικής, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της μη επανέναρξης των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

Στο τέλος της τοποθέτησης του, επισημαίνει ότι η ΕΠΣ Ηρακλείου είναι τυχερή, διότι έχει ένα πρόεδρο που γνωρίζει τους κανονισμούς και ότι είναι σίγουρος ότι θα πάρει την σωστή απόφαση για εκείνον, την λήξη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην τοποθέτηση του στο Prismasport.gr, ο Δημήτρης Κοροβέζος.

«Πολλά λέγονται και ακούγονται για τα πρωταθλήματα. Ποια πρωταθλήματα να ξαναρχίσουν; Έχουν δίκιο οι πρόεδροι της Γ' Εθνικής. Τόσο καιρό μας έχουν μέσα. Δεν κυκλοφορούσε φύλλο, έκλεισαν επιχειρήσεις που έχουν καταστραφεί οικονομικά.

Δεν θα ξέρουμε που θα πρωτοπληρώσουμε. Και μιλάνε για ποιο ποδόσφαιρο; Αρχές Μαρτίου σταμάτησαν τα πρωταθλήματα, ενάμιση μήνα πριν. Ξέρουν αυτοί οι κύριοι πόσο δύσκολο είναι να μαζευτεί μία ομάδα τώρα, τι προετοιμασία θέλει για να ξεκινήσεις; Και ποιος εγγυάται ότι όλοι είναι υγιείς. Πως θα μπορέσουν σε ένα δωμάτιο όπως τα αποδυτηρία, να βρίσκονται 30 άτομα. Άντε γεια... Τόσα άτομα θα έρχονται σε επαφή. Προπονητές, ποδοσφαιριστές, εφοροι, διαιτητές, γιατροί και πόσοι άλλοι για να τελεστεί ένας αγώνας όλη την εβδομάδα.

Ύστερα χωρίς φιλάθλους - εισιτήρια, πως θα πληρώνονται όλοι αυτοί που χρειάζονται για να διεξαχθεί ένας αγώνας. Τέτοιες αποφάσεις μόνο ένας ανεγκέφαλος μπορεί να τις πάρει. Πιστεύω ότι υπάρχουν νόμοι για αυτές τις συνθήκες που προβλέπουν τα πάντα, ποιος παίρνει το πρωτάθλημα και ποιος υποβιβάζεται, χωρίς να αδικηθεί κανένας βέβαια. Και σε αυτή την περίπτωση είμαστε τυχεροί, διότι έχουμε έναν πρόεδρο που ξέρει τους κανονισμούς πιο καλά από τον καθένα και είμαι σίγουρος ότι θα πράξει το σωστό και χωρίς αδικία. Την μη διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search