Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020

Έμεινε όρθιος παρά τις δυσκολίες ο ΕΓΟΗ

Κυριακή, 15 Μαρτίου 2020 19:40 Γράφτηκε από τον
ΕΓΟΗ ΕΓΟΗ

Παρά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε ο ΕΓΟΗ κατάφερε να παραμείνει στα πόδια του και να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΠΣΗ.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Η ομάδα της Βαγιά κατάφερε να επιστρέψει στην Α2 ΕΠΣΗ μετά από μία πολύ καλή πορεία στην περσινή Β2. Οι άνθρωποι του συλλόγου σχεδίασαν τη νέα σεζόν με μεγάλες βλέψεις και φιλοδοξίες, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα πολλά διοικητικά και οικονομικά προβλήματα, σε συνδυασμό με το γνωστό θέμα του γηπέδου και των κτιριακών εγκαταστάσεων έφεραν το ιστορικό σωματείο ένα βήμα πριν τη διάλυση, με τον πρόεδρο, Δημήτρη Κοροβέζο να σκέφτεται σοβαρά την αποχώρηση.

Δεν βοήθησαν ούτε οι αγωνιστικές επιδόσεις, καθώς στις πρώτες εννιά αγωνιστικές μέτρησε μόλις μία νίκη και θεωρούνταν εκ των φαβορί για τον υποβιβασμό.

Ωστόσο με μικρά και σταθερά βήματα ο ΕΓΟΗ επανέρχεται σιγά - σιγά στην κανονικότητα, σε όλα τα επίπεδα. Αναφορικά με το διοικητικό κομμάτι, ο Δημήτρης Κοροβέζος, «έβαλε πλάτη» και μαζί με άλλους ανθρώπους έχουν φέρει την οικονομική εξυγίανση, ενώ έχουν γίνει σημαντικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση του γηπέδου και την εν γένει εικόνα του σωματείου.

Το αγωνιστικό σκέλος το ανέλαβε ο έμπειρος προπονητής, Άγγελος Λυριτζής, ο οποίος όχι μόνο έχει κάνει θεαματικά άλματα στις εμφανίσεις και τη βαθμολογική συγκομιδή του ΕΓΟΗ, αλλά δουλεύει πολύ και το κομμάτι των ακαδημιών, σε συνεργασία με τον Ολυμπιακό.

Φαίνεται πως ο ιστορικός ΕΓΟΗ, άντεξε όλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες, έχει ορθοποδήσει και βρίσκεται σε σωστό δρόμο, με ανθρώπους που τον αγαπούν και γνωρίζουν το μέγεθος και την ιστορία του!

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search