Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020

ΕΓΟΗ: «Ή να αναβληθούν οι αγώνες... ή να αναλάβει τα έξοδα η ΕΠΣΗ»

Τρίτη, 10 Μαρτίου 2020 21:03 Γράφτηκε από τον
ΣΗΜΑ ΕΓΟΗ ΣΗΜΑ ΕΓΟΗ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΕΓΟΗ με αφορμή την απόφαση της ΕΠΣΗ να διεξαχθούν οι αγώνες των τοπικών κατηγοριών χωρίς θεατές, λόγω κορωναϊού.

Διαβάστε αναλυτικά:

"Σήμερα το Δ/Σ του Ε.Γ.Ο.Η. μέσω κοινοποίησης της Ε.Π.Σ. Ηρακλείου έλαβε γνώση του Αρ. Πρωτ. ΥΠΠΟΑ/Γραφείο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ/115532/1170/ 04-03-2020 περί Μέτρων Πρόληψης και Περιορισμού της Διάδοσης του Sars-Cov-2 σε Αθλητικές Εγκαταστάσεις.

Ηδη με πρωτοβουλία του Προέδρου του Ε.Γ.Ο.Η. Δημήτρη ΚΟΡΟΒΕΖΟΥ, αποστείλαμε στην Ε.Π.Σ. Ηρακλείου ΑΙΤΗΜΑ ή να Αναβληθούν οι Αγώνες για όσο ισχύουν τα Μέτρα, ή να Αναλάβει η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου τα έξοδα των αγώνων αφού δεν μπορούμε να έχουμε Θεατές και ¨Εσοδα!!

Τεράστιο Πρόβλημα και Έξοδο για τον Ε.Γ.Ο.Η. είναι και το Θέμα της Απολύμασης του Γηπέδου Ε.Γ.Ο.Η. και των Εγκαταστάσεων αυτού αφού το έγγραφο του Υφυπουργού Αθλητισμού κυρίου Λευτέρη Αυγενάκη αναφέρει ΡΗΤΑ ότι είναι δική μας Υποχρέωση η Απολύμανση του Γηπέδου, και έμείς δεν έχουμε την

Τεχνογνωσία για τέτοιας Μορφής Απολύμανση ούτε τα σχετικά κονδύλια να προσλάβουμε Συνεργείο Απολύμανσης που θα ήταν Πανάκριβο Έξοδο για Εμάς.
Αναμένουμε τις Αποφάσεις της Ε.Π.Σ.Ηρακλείου!!

Για το Δ/Σ Ε.Γ.Ο.Η.
Ο Γενικός Γραμματέας
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search