Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Μ. Καλυκάκης: «Νιώθω πικρία, φωτογραφική η αναδιάρθρωση»

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 20:25 Γράφτηκε από τον
Μιχάλης Καλυκάκης Μιχάλης Καλυκάκης

Την πικρία και την στεναχώρια του για την αναδιάρθρωση των τοπικών κατηγοριών εξέφρασε με δηλώσεις του στο Prismasport.gr ο προπονητής της Βόνης, Μιχάλης Καλυκάκης.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Η Βόνη τερμάτισε στην 5η θέση της Α2 ΕΠΣΗ, σε ισοβαθμία με το 4ο Μεταξοχώρι που με την αναδιάρθρωση της ΕΠΣΗ παίρνει την άνοδο για την Α1.

Ο Μιχάλης Καλυκάκης με τοποθέτηση του στην ιστοσελίδα μας τόνισε πως η αναδιάρθρωση είναι φωτογραφική, ενώ ανέφερε πως δεν γίνεται μία ομάδα που έχει υποβιβαστεί μαθηματικά να μην υποβιβάζετε.

Παράλληλα εξέφρασε την στεναχώρια του, καθώς όπως λέει δεν εκτιμήθηκε ο ιδρώτας και η προσπάθεια των παικτών της Βόνης.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο έμπειρος τεχνικός:

«Νομίζω πως η αναδιάρθρωση είναι απολύτως φωτογραφική. Δεν γίνεται ομάδες που έχουν υποβιβαστεί μαθηματικά, να της κρατάς ετσιθελικά στην κατηγορία.

Παράλληλα η Α2 υποβαθμίζεται τελείως, καθώς με το νέο σύστημα δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Σωστά ανέβηκαν οι τέσσερις πρώτοι της βαθμολογίας στην Α1.

Όμως νιώθω μία πικρία και στεναχώρια, καθώς ήμασταν σε όλο το πρωτάθλημα στην πρώτη τρίαδα και λόγω δύο αποτελεσμάτων που επηρεάστηκαν από τη διαιτησία πέσαμε 5οι. Και παρόλα αυτά είχαμε πιο εύκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, την ώρα που οι αντίπαλοι μας θα έπαιζαν μεταξύ τους..

Δεν μπορείς να συμπεριφέρεσε έτσι σε μία ομάδε που έδω και τρία χρόνια έχει μία αποβολή και καμία απολογία. Την ώρα που κρατάς με το έτσι θέλω ομάδες που έχουν υποβιβαστεί στην κατηγορία.

Νιώθω πικραμένος».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search