Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2020

Α1 ΕΠΣΗ: Οι Ασίτες δικαίωμα ανόδου μετά και την παραίτηση του Δία

Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 17:01 Γράφτηκε από την
Ασίτες. Ασίτες.

Πολλές αλλαγές αναμένονται στη συγκρότηση των κατηγοριών των τοπικών πρωταθλημάτων μετά τις παραιτήσεις από την Α1 ΕΠΣΗ του Ζαρού και του Δία.

Η Βόνη ήταν η πρώτη επιλαχούσα σύμφωνα με τον βαθμολογικό πίνακα που παίρνει το ένα εισιτήριο και μάλλον θα ανέβει κατηγορία, όπως δήλωσε στο Prismasport.gr προπονητής, Μιχάλης Καλυκάκης.

Έπονται οι Ασίτες, οι οποίες δείχνουν επαγγελματισμό στην οργάνωση και στον σχεδιασμό, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι επιθυμούν να κάνουν βιαστικές κινήσεις και μεγάλα άλματα. Οι ιθύνοντες και ο προπονητής, Ζαχαρίας Αναστασάκης έχουν θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους στην Α2 ΕΠΣΗ και βρίσκονται εν αναμονή της ενημέρωσης από την ΕΠΣΗ.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας αν προκύψει η Α1 ΕΠΣΗ θα κληθεί το διοικητικό συμβούλιο να αποφασίσει αν γίνει δεκτή η άνοδος.

Η Ένωση δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τις ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής σε όλα τα πρωταθλήματα. Αναμένονται τροποποιήσεις της πρώτης ανακοίνωσης καταρτισμού των κατηγοριών, καθώς υπάρχει περίπτωση και άλλες ομάδες να δηλώσουν σε κατώτερη κατηγορία ή να μην δηλώσουν καθόλου συμμετοχή.

Διαβάστε ακόμη:

Μ. Καλυκάκης: «Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία στην Α1 ΕΠΣΗ

ΕΠΣΗ: Κανένας υποβιβασμός, ρεκόρ ομάδων στην Α2, συρρικνώθηκε η Β΄ κατηγορία

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Search