Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Συγκλονίζει ο Δ. Μανουσάκης: «Ποιος ευθύνεται και μου στερεί το δικαίωμα να ζήσω ελεύθερος;»

Τετάρτη, 18 Μαρτίου 2020 19:20 Γράφτηκε από την
Ο πρόεδρος των Ασιτών στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ο πρόεδρος των Ασιτών στέλνει και ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Τις δύσκολες στιγμές που περνάει λόγω του επικίνδυνου ιού, όπως και όλος ο κόσμος αποτύπωσε σε μια συγκλονιστική ανάρτηση ο Δημήτρης Μανουσάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο πρόεδρος των Ασιτών αναφέρει μεταξύ άλλων ότι μοιάζει να σταμάτησε ο χρόνος, σαν κάποιος να έβγαλε το καλώδιο από την πρίζα. Ρωτάει ποιος ευθύνεται και του στερεί το δικαίωμα να ζήσει ελεύθερος, να χαρεί την οικογένεια του και την ομάδα του τα σαββατοκύριακα.

Παράλληλα όμως στέλνει και ένα θετικο μήνυμα: «Υπομονή και κουράγιο σε όλους αδέρφια».

Αναλυτικά η συγκλονιστική ανάρτηση του Δημήτρη Μανουσάκη:

«Μοιάζει να σταμάτησε ο χρόνος.Σαν κάποιος να έβγαλε το καλώδιο από την πρίζα.Σαν να βλέπουμε μια βαρετή ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κάποιος να αλλάξει το κανάλι ρε παιδιά!Κι όμως δεν είναι ταινία,δεν είναι όνειρο αυτό που ζούμε! Είναι η γ@@@@@η πραγματικότητα.Ποιος ευθύνεται για όλο αυτό;Ποιος γ@@@@@σε τις ζωές μας;Ποιος μου χάλασε τη ρουτίνα μου;Ποιος μου στερεί το δικαίωμα να ζήσω ελεύθερος;Ποιος μου στερεί το δικαίωμα να εργαστώ για να ζήσω;Ποιος μου στερεί το δικαίωμα να χαίρομαι την οικογένεια μου;Ποιος μου στερεί το δικαίωμα της χαράς η της στεναχώριας τα σαββατοκύριακα με τη δεύτερη οικογένεια μου; Κάποια στιγμή είμαι σίγουρος ότι θα τελειώσει όλο αυτό που βιώνουμε, αλλά το πέρασμα αυτό θα αφήσει πολλές αρνητικές συνέπειες. Θα έχει όμως και θετικές και με αυτές πρέπει να πορευθούμε. Όλοι μας! Υπομονή και κουράγιο σε όλους μας αδέρφια!».

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search