Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Με παίκτη λιγότερο για 80 λεπτά πήραν τη νίκη οι Ασίτες, 2-1 τον Πήγασο!

Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 18:47 Γράφτηκε από τον

Σε ένα ματς με πολλά νεύρα στα πρώτα λεπτά οι Ασίτες αν και με 10 παίκτες κατάφεραν χάρη στο εξαιρετικό πρώτο μέρος να πάρουν τη νίκη με 2-1 επί του Πήγασου με δύο γκολ του συνήθη ύποπτου Γιώργου Κοτζαδάκη.

Στο 7' σε μία ανύποπτη φάση ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες των Ασιτών Ρουμπάκη Μανώλη και Μανιαδάκη για διαμαρτυρία, γεγονός που ανέβασε κατακόρυφα την ένταση στο παιχνίδι.

Ο ρεφ της αναμέτρησης λόγω του χάους που επικρατούσε αποφάσισε να αποσυρθεί για τα αποδυτήρια και μετά από λίγα λεπτά βγήκε ώστε να συνεχιστεί η αναμέτρηση.

Κατόπιν ώριμης σκέψης ο Δρακωνάκης αποφάσισε να αποβάλλει μόνο τον Μανώλη Ρουμπάκη, παίρνοντας πίσω την κόκκινη στον Μανιαδάκη.

Το ματς συνεχίστηκε κανονικά και στο 25' ο Κοτζαδάκης από σέντρα του Μανωλιτσάκη έγραψε το 1-0 για τις Ασίτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες ώστε να αυξήσουν το προβάδισμα τους αλλά οι Μηναδάκης και Κοπιδάκης δεν μπόρεσαν να νικήσουν για δεύτερη φορά τον Κασαπάκη.

Στο 40' ο Μανωλιτσάκης με ωραία ενέργεια θα ανατραπεί εντός περιοχής, ο Δρακωνάκης θα υποδείξει την άσπρη βούλα και ο Κοτζαδάκης θα σημειώσει το 2-0 για τις Ασίτες αν και με παίκτη λιγότερο.

Περνώντας στο δεύτερο μέρος η κατοχή και η πρωτοβουλία των κινήσεων πέρασε στον Πήγασο, ο  οποίος με σουτ του Τσαγκαράκη εντός περιοχής μείωσε για το 2-1 στο 75'.

Νωρίτερα Ρουμπάκης Κων. και Κοτζαδάκης είχαν τις ευκαιρίες τους ώστε να τελειώσουν την υπόθεση νίκη δεν τα κατάφεραν και δέχθηκαν την μείωση του σκορ, χωρίς όμως να κινδύνεύσουν στην συνέχεια.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ασίτες: Γκόγκος, Μανωλιτσάκης (80' Μανουσάκης), Κοπιδάκης, Ρουμπάκης Μ., Αναστασάκης, Ρουμπάκης Κ., Μανιαδάκης, Μηναδάκης (70' Ιατράκης), Νικάκης (7' Σταματάκης), Κοτζαδάκης, Ρουμπάκης Κων.

Πήγασος: Κασαπάκης, Μακράκης (46' Λυδάκης), Κονιός, Μπουμπάκης, Κυριακάκης (80' Καούκης), Κωνσταντόπουλος, Νοδαράκης, Τσαγκαράκης, Κανταρτζής Μ., Οικονομάκης, Αγγέλης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search