Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020

Το ευγενικό «όχι» του Ασημίου... για συμμετοχή στην Α1 ΕΠΣΗ

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 10:16 Γράφτηκε από τον
ΑΣΗΜΙ ΑΣΗΜΙ

Παρότι της έγινε η ανεπίσημη πρόταση από την ΕΠΣΗ, η ομάδα του Ασημίου όπως όλα δείχνουν θα απαντήσει «όχι» στο να αγωνιστεί την νέα χρονιά στην κορυφαία τοπική κατηγορία του Ηρακλείου. 

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο prismasport.gr ο πρόεδρος του Ασημίου κ. Νίκος Αεράκης έχουν κάνει ήδη τον προγραμματισμό τους για την νέα περίοδο, όπου θέλουν να δώσουν έμφαση στα νεαρά παιδιά της ομάδας και εάν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες (λόγω της Πανδημίας) θα έβλεπαν πιο θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν στην Α1 ΕΠΣΗ. Παρόλα αυτά είναι πολύ δύσκολο και όπως όλα δείχνουν θα παραμείνουν στην Α2 αλλά η τελική απόφαση... θα παρθεί στο συμβούλιο που θα κάνουν το Σάββατο.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Μας έγινε μία πρώτη ανεπίσημη επαφή από την ΕΠΣΗ, για να κατέβει η ομάδα του Ασημίου την προσεχή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ. Λόγω όμως τον ειδικών συνθηκών με την πανδημία είναι αρκετά δύσκολο. Ίσως αν ήταν διαφορετικές οι συνθήκες να το βλέπαμε περισσότερο θετικά. Έχουμε κάνει πάντως τον προγραμματισμό μας και θέλουμε να δώσουμε βάση στα νέα παιδιά της ομάδας. Το Σάββατο έχουμε συμβούλιο όπου θα πάρουμε την τελική απόφαση. Ευχαριστούμε πάντως την ΕΠΣΗ για την τιμητική τους πρόταση».

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)