Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Σταύρος Σκούφος: «Αν αποφασιστεί επανέναρξη το Αθλόπολις είναι αδύνατον να συνεχίσει»

Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 16:55 Γράφτηκε από τον
Σταύρος Σκούφος Σταύρος Σκούφος

 Ανυπέρβλητα εμπόδια θα συναντήσει το Αθλόπολις σε περίπτωση που αποφασιστεί η συνέχιση του πρωταθλήματος της Α2 ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος του Αθλόπολις, Σταύρος Σκούφος σε δήλωση του στο Prismasport.gr τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι αδύνατον η ομάδα να συνεχίσει, καθώς πολλοί παίκτες την προσεχή περίοδο θα πρέπει να ασχοληθούν με το σχολείο και τις πανελλήνιες εξετάσεις.

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Εμείς είμαστε αντίθετοι στην συνέχιση του πρωταθλήματος. Και αυτή η άποψη πηγάζει από το γεγονός ότι δεν θα μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις, αγωνιστικές εννοώ. Πολύ μεγάλη πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών μας είναι μαθητές Λυκείου. Από τις πληροφορίες που έχουμε από μαθησιακής άποψης θα είναι μια περίοδος που τα παιδιά θα τα απασχολούν περισσότερο οι εξετάσεις τους στις πανελλήνιες των σχολείων τους. Άρα είναι απίθανο να μπορούν να συνεχίσουν τους αγώνες. Να σας ενημερώσω ότι αν η απόφαση είναι να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα εμείς όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω δεν θα συμμετάσχουμε».

Για την αναδιάρθρωση ο κ. Σκούφος τόνισε ότι στην ομάδα του περιμένουν το πλάνο των διοργανωτών και ότι είναι θετικοί σε οποιαδήποτε συζήτηση.

«Όσον αφορά την αναδιάρθρωση πρέπει πρώτα να δούμε το σχέδιο από τους υπευθύνους και μετά θα έχουμε μια ολοκληρωτική θέση. Καταρχήν είμαστε ανοικτοί σε οτιδήποτε συζητηθεί», υπογράμμισε.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)