Σάββατο, 30 Μαΐου 2020

Ν. Τσερεβελάκης: «Θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε το Αθλόπολις στην Α2 ΕΠΣΗ»

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019 18:15 Γράφτηκε από την

Το Αθλόπολις βρίσκεται σε δύσκολη θέση στον βαθμολογικό πίνακα της Α2 ΕΠΣΗ, ωστόσο η φιλοσοφία δεν παρεκκλίνει από τον πρωταρχικό στόχο, ο οποίος είναι η ανάδειξη ταλέντων.

Ο προπονητής, Νίκος Τσερεβελάκης μίλησε στο Prismasport.gr για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι τα άσχημα αποτελέσματα οφείλονται κυρίως στην απειρία των παικτών του. Παράλληλα επισήμανε ότι υπάρχει πολύ ταλέντο στην Ακαδημία και ότι βασικός στόχος είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών. 

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος είπε ότι ο ίδιος και οι παίκτες του θα τα δώσουν όλα για να κρατήσουν την ομάδα στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Τσερεβελάκη, ο οποίος στέλνει και τις ευχές του για το νέο έτος:

«Είμαστε μια εντελώς καινούργια ομάδα φέτος και με πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας αφού κάθε χρόνο ανεβάζουμε παιδιά από τις ακαδημίες μας, βασικός μας στόχος είναι η βελτίωση των ποδοσφαιριστών μας και αν καταφέρουμε να διατηρηθούμε και στη κατηγορία θα ήταν το ιδανικό. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί τη μια αγωνιστική να κερδίσουμε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο και την αμέσως επόμενη να χάσουμε από ένα πολύ πιο αδύναμο, αυτό οφείλεται καθαρά στην απειρία μας. Τα παιδιά δείχνουν συνεχή βελτίωση και θέληση και αυτό μας ικανοποιεί. Υπάρχει πολύ ταλέντο στις ακαδημίες μας και σε συνδυασμό με τη πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές μας νομίζω ότι το Αθλόπολις θα συνεχίζει να παράγει ποδοσφαιριστές και για τις τοπικές αλλά και για τις εθνικές κατηγορίες όπως κάνει χρόνια τώρα. Για το πρωτάθλημα της Α2 το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι μέχρι τη τελευταία αγωνιστική εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου θα τα δώσουμε όλα για να κρατήσουμε την ομάδα στη κατηγορία. Εύχομαι σε όλο το κόσμο ο καινούριος χρόνος να φέρει υγεία και ευτυχία!»

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)