Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2020

Σηκώνει κούπα... πριν το ματς με τον Ραύκο ο ΟΦΑΜ!

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 10:37 Γράφτηκε από τον

Έφτασε η ώρα για την ομάδα του ΟΦΑΜ... για να γίνει η στέψη του πρωταθλήματος που κατέκτησε την σεζόν 2019-20 στην Β2 ΕΠΣΗ. 

Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Αγίας Μαρίνας πριν τον αγώνα της Κυριακής ΟΦΑΜ - Ραύκος ο οποίος είναι προγραμματισμένος στις 15:30 στο γήπεδο του Λίντο, θα γίνει η απονομή του τίτλου του πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα την περασμένη σεζόν στην Β2 ΕΠΣΗ. Ο ΟΦΑΜ προσκαλεί τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν τηρώντας ωστόσο το προβλεπόμενο υγειονομικό πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Σωματείου μας ότι, πριν την έναρξη του αγώνα Ο.Φ.Α.Μ.- Ραύκος που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18-10-2020 στις 15:30 μ.μ. στο γήπεδο του Λίντο, θα γίνει η απονομή του κυπέλλου Πρωταθλήματος που κατέκτησε η ομάδα μας την αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στη Β' Κατηγορία του Πρωταθλήματος Ε.Π.Σ.Η.
Παρακαλούμε θερμά τους φιλάθλους που θα παραβρεθούν στο περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων του Λίντο για να παρακολουθήσουν τη τελετή της απονομής του κυπέλλου, να τηρήσουν πιστά τις οδηγίες που προβλέπονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο του Ε.Ο.Δ.Υ. για τον Covid-19.
Κρατάμε αποστάσεις... Μένουμε ενωμένοι...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search