Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Συνάντηση ΕΓΟΗ - Λαμπρινού την Παρασκευή

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021 19:45 Γράφτηκε από τον

Συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, θα έχουν αύριο ο πρόεδρος του ΕΓΟΗ, Δημήτρης Κοροβέζος και ο Γενικός Γραμματέας, Γιάννης Ντελινταδάκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του Ε.Γ.Ο.Η.

Σήμερα ώρα 17.00' (11-2-2020) έλαβα από τον Server της Εταιρία που χειρίζεται Ηλεκτρονικά την Πλατφόρμα Προεγγραφής των Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ. Αθλητισμού e - mail που έγραφε <<Έχετε υποβάλει επιτυχώς την αίτηση προεγγραφείς>>, τρομερό κατόρθωμα σε μια Άσκοπη Διαδικασία. Χρειάστηκα ένα διήμερο να διορθώσω ένα πενταψήφιο αριθμό, από το πρωϊ σήμερα 8,07' έως 14,30' κάλεσα 6 φορές (και με κάλεσε αυτό άλλες 3) το Γραφείο Αγωνιστικού της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για να βρεθεί που είναι το Πρόβλημα.

Στις 14,30 ενημερώθηκα ότι είναι Ανοικτή η Αίτησή μας και μπόρεσα να διορθώσω τον πενταψήφιο Αριθμό και να Ολοκληρώσω την Αίτηση. Ευχαριστώ τον Γενικό Γραμματέα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κύριο Δημήτριο Σαρακατσάνη και την υπάλληλο της Κ.Ο.Ε κυρία Αμαλία Κατερινοπούλου για την βοήθεια που μου πρόσφερε η Κ.Ο.Ε. σε αυτό το Διήμερο, και εκ Μέρους του Προέδρου μας, και Όλων των Μελών του Δ/Σ του Ε.Γ.Ο.Η.

Αύριο το Πρωϊ μαζί με τον Πρόεδρο Δημήτριο Κοροβέζο θα επισκεφθούμε στις 10.00' τον Δήμαρχο Ηρακλείου κύριο Βασίλειο Λαμπρινό στο Γραφείο του για Σημαντικό Θέμα του Ε.Γ.Ο.Η.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ε.Γ.Ο.Η.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search