Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συγκαλεί Ετήσια Γενική Συνέλευση στον ΕΓΟΗ ο Κοροβέζος!

Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 10:03 Γράφτηκε από τον

Με ανακοίνωση ο ΕΓΟΗ γνωστοποίησε ότι αναμένεται να πραγματοποιηθεί Ετήσια Γενική Συνέλευση!

Διαβάστε αναλυτικά:

Με Απόφαση του Προέδρου Δημητρίου Κοροβέζου του ΕΘΝΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (Ε.Γ.Ο.Η.) Καλούνται τα Μέλη του Σωματείου στην Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μελών του με Θέμα την Έγκριση των α) Οικονομικών Απολογισμών των Τμημάτων Ποδοσφαίρου και Κολύμβησης Έτους 2020 και β) των αντιστοίχων Προϋπολογισμών του έτους Έτους 2021.

Λόγω των Ειδικών Συνθηκών που υπάρχουν στην Χώρα μας, εξ αιτίας του Covid - 19, θα ακολουθηθεί η ακόλουθη διαδικασία που δεν προβλέπεται από τον Νέο Καταστατικό μας, αλλά θα απαιτηθεί η έγγραφη συναίνεση των Μελών του Σωματείου:

Την 27η Δεκεμβρίου 2020 θα έχει ολοκληρωθεί η σύνταξη του Απολογισμού 2020 και του Προϋπολογισμού 2021 του Ε.Γ.Ο.Η.

Από 27-12-2020 τα Ταμιακώς εν τάξει Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στην Γενική Συνέλευση του Ε.Γ.Ο.Η. προς τον Γενικό Γραμματέα ΙΩΑΝΝΗ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗ στο FACEBOOK & TWITTER δημοσίως ή μέσω μηνύματος ή με e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. O Γενικός Γραμματέας θα συντάξει το κατάλογο των συμμετοχών, και σύμφωνα με την αίτηση του κάθε Μέλους θα αποστέλλει το κείμενο Απολογισμού-Προϋπολογισμού στο μέσον που Αυτός θα επιλέξει.

Τα Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. θα πρέπει έως την 3η Ιανουαρίου 2021 να στείλουν Εγγράφως την Αποδοχή ή την καταψήφιση του ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Ε.Γ.Ο.Η. 2020 και του ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Ε.Γ.Ο.Η. 2021. Έως την 30η Δεκεμβρίου 2020 τα Μέλη του Ε.Γ.Ο.Η. μπορούν να πληρώσουν τυχών καθυστερημένες μηνιαίες συνδρομές για να είναι έγκυρη η συμμετοχή τους στην Γ/Σ.

Την 4η Ιανουαρίου 2021 θα γίνει Ανακοίνωση του Αποτελέσματος της Ειδικών Συνθηκών Γενικής Απολογιστικής Συνέλευσης του Ε.Γ.Ο.Η.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Γ.Ο.Η.
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΤΕΛΙΝΤΑΔΑΚΗΣ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα