Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πατραμάνης: «Να σταματήσουν οι φωνές τύπου... θα πεθάνει το ποδόσφαιρο»

Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020 10:50 Γράφτηκε από τον

Με τον δικό του ιδιαίτερο και «καυστικό» τρόπο ο Νίκος Πατραμάνης θέλησε να σχολιάσει την παύση των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων τονίζοντας ότι «δεν θα πεθάνει κανείς αν δεν κάνει το χόμπι του για ένα διάστημα»

Διαβάστε την τοποθέτηση του Νίκου Πατραμάνη

Το να είσαι φτωχός δεν είναι ντροπή, το είσαι όμως φθηνός(μεταφορικά) είναι το λιγότερο άσχημο....

Σε μια κατάσταση που μοιάζει με αγώνα πυγμαχίας ιδεών ( ντυμένη αγωνία!?! για το μέλλον του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου) αναμεταξύ εξουθενωμένων οικονομικά παραγόντων εναντίων πλευράς αμειβομένων απο ΑΥΤΌ, το να κατηγορείς, να πιέζεις με διάφορες ανακοινώσεις / ποστ / και κάθε είδους δημοσίευση ή να ρίχνεις το μπαλάκι στο δημιουργό του και συντηρητή του για το μέλλον του?!? είναι αν μη τι άλλο χτύπημα κάτω από τη ζώνη.

Ίσως και λέω ίσως, κάποιοι να θέλουν να συνεχίσουν ένα πρωτάθλημα σε πλάτες πάνω που δεν μπορούν να το κουβαλήσουν με την παρούσα εξαθλιωμένη σε όλα τα επίπεδα κατάσταση έτσι μόνο και μόνο για να την... Βγάλουμε και φέτος.. Είναι σαν να Καβαλάς ένα πληγωμένο άλογο που ίσως σε πάει στον τελικό προορισμό σου μα σίγουρα θα είναι η τελευταία του βόλτα.... (αν είσαι δε και παράγων υποστηρικτής-κράχτης... του χρόνου τράβα παίξε και μόνος σου ή και με δυο τρεις άλλους ακόμα και πάρε δέκα πρωταθλήματα κάθε μήνα εφ’ όσον θα είστε δυο-τρεις όλοι κι όλοι που θα έχετε απομείνει ) .

Ας πούμε λοιπόν ότι αυτό το "πάσο" των παραγόντων πέρα από τον κίνδυνο της δημόσιας υγείας (που είναι και το σημαντικότερο καθ’ ότι δεν υπάρχει καμία στήριξη και πλαίσιο μέχρι τώρα ) είναι και ένα "πάσο" ντυμένο με ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ στο ότι δεν μπορεί να είναι οικονομικά βιώσιμο κανένα σωματείο με την παρούσα ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ εάν παιχτεί ποδόσφαιρο .

131647934 688146511901430 250191447460911704 n

Ας σταματήσουν λοιπόν οι φωνές του τύπου #θα πεθάνει το ποδόσφαιρο #θα πεθάνει ο Χ, ο Ψ #οποιος παράγοντας δεν μπορεί να πληρώσει το πει! #Κι άλλα τέτοια γραφικά, τύπου να ελάτε να μετρηθούμε ωρέ Κλπ κλπ κλπ...

Δεν θα πεθάνει κανείς επειδή δεν θα κάνει το χόμπι του για ένα διάστημα... Όπως επίσης και οι  ομάδες θα συνεχίσουν να υπάρχουν όταν θα λειτουργούν σε περίοδο κανονικότητας!

Οπότε εάν κάτι σώζει τις ομάδες και τους παράγοντες σήμερα ... Είναι η παύση, όχι η αναστολή αλλά η παύση ....

Το μοναστήρι λοιπόν να είναι καλά και οι καλόγεροι βρίσκονται....

Θα κλείσω όπως ξεκίνησα... Δεν είναι ντροπή η φτώχεια... Αλλά η φθήνια (μεταφορικά) ....

ΥΓ : Για όλους τους άλλους επαγγελματίες εργαζόμενους στο χώρο του ποδοσφαίρου το κράτος έχει φροντίσει να είναι κανονικά σε αναστολή εργασίας όταν αποδεικνύεται η σχέση εργασίας.

ΥΓ2:Δεν υπάρχει παραγοντόμετρο, ο κάθε παράγοντας που αφιερώνει το χρόνο του και τον ιδρώτα του στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την αγάπη του γι αυτό είναι τεράστιος, ας σταματήσει το βάθος της υπόκλισης να είναι σύμφωνα με το πόσα έβγαλε και διάθεσε από τη τσέπη του.

ΥΓ3: Συγχαρητήρια στην ΕΠΣΗ για την διοργάνωση της σημερινής τηλεδιάσκεψης και τον πρόεδρο κ. Ν Τζώρτζογλου για την δημοκρατική διαδικασία που ακολουθεί για κάθε φλέγον ζήτημα ακούγοντας τις θέσεις των σωματείων, συμμερίζομενος τις ανησυχίες και αγωνιώντας για τις τύχες όλων.
#τους πιο φτωχούς που θυμάμαι τους βλέπω/έβλεπα στα ίδια μετερίζια για δεκαετίες να παλεύουν με τον ίδιο ζήλο, για τους όψιμους θα δείξει χρόνος.....

Επίσης από αυτούς που φωνασκούν ηρωικά για να σωθεί φέτος το ποδόσφαιρο οι περισσότεροι αν όχι όλοι όταν έβαλαν το χέρι στην τσέπη τους έπιασαν μόνο την φόδρα του παντελονιού τους .....

Δεν υπάρχει τίποτα πιο άνισο από την ίση μεταχείριση των άνισων #Αριστοτέλης.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Χάρης Σκανδάλης

Τελευταία άρθρα από τον/την Χάρης Σκανδάλης

Σχετικά Άρθρα