Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Β. Μιχελουδάκης για την ένσταση των Δειλινών: «Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και σεβασμός στον αντίπαλο είτε χάσεις, είτε κερδίσεις»

Τετάρτη, 04 Νοεμβρίου 2020 15:56 Γράφτηκε από τον

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βασίλης Μιχελουδάκης στο Prismasport.gr για την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων αλλά και την ένσταση των Δειλινών κατά του κύρους του αγώνα που απορρίφθηκε από την ΕΠΣΗ.

Ο τεχνικός του Αγ. Δημητρίου τόνισε πως πρέπει όλοι να σεβαστούν την απόφαση της Κυβέρνησης για διακοπή των πρωταθλημάτων, χωρίς να πραγματοποιούνται φιλικοί αγώνες κρυφά και προπονήσεις σε γκρουπ λίγων ατόμων,

Παράλληλα ο Βασίλης Μιχελουδάκης τοποθετήθηκε και για το θέμα ένστασης του ΠΑΟ Δειλινών κατά του κύρους του μεταξύ τους αγώνα, λόγω αντικανονικής συμμετοχής του Μανούσου Τραβαγιάκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την απόφαση διακοπής των πρωταθλημάτων: «Όσο αφορά τα μέτρα της κυβέρνησης για την διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων πρέπει να την σεβαστούμε απόλυτα χωρίς καμία φιλική αναμέτρηση και σε μικρές ομάδες ατόμων οι προπονήσεις, Εμείς θα συνεχίσουμε 2 φορές την εβδομάδα τις προπονήσεις.»

Για την ένσταση του ΠΑΟ Δειλινών: «Επί τη ευκαιρία ήθελα να αναφερθώ στην χαμένη ένσταση των Δειλινών όσον αφορά την συμμετοχή του Μανούσου Τραβαγιάκη. Ο σύλλογος του Αγίου Δημητρίου ουδέποτε έχει ενοχλήσει την Επιτροπή της ΕΠΣΗ και σε κάποιες περιπτώσεις που θα επωφελούταν στο παρελθόν με ενστάσεις. Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και σεβασμός στον αντίπαλο είτε χάσεις είτε κερδίσεις.. Αυτό πρεσβεύουμε εμείς και ότι αξίζουμε το παίρνουμε μέσα στις 4 γραμμές. Εύχομαι υπομονή σε όλους με την πανδημία και να έρθουν καλύτερες μέρες όσο στον αθλητισμό όσο και στις ζωές των συνανθρώπων μας.

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα