Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Μεγαλώνει και εξελίσσεται ο Άγιος Δημήτριος! (Pic)

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020 09:29 Γράφτηκε από τον
Αγ. Δημήτριος Αγ. Δημήτριος

Ο Άγιος Δημήτριος μετά από 18 χρόνια ιστορίας αποφάσισε να αλλάξει σελίδα.

Ο Άγιος Δημήτριος Καρβοχωρίου αποφάσισε πως μετά από 18 χρόνια παρουσίας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα για την επέκταση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο σύλλογος αλλάζει το καταστατικό του προσθέτοντας κι άλλα αθλήμαρα όπως τα θαλάσσια σπορ (κανόε καγιάκ, Σαπ)  beach basket  ελεύθερη ερασιτεχνική ποδηλασία, τένις, επιτραπέζια αντισφαίριση, beach volley και beach soccer!

Με αυτόν τον τρόπο ο Αγ. Δημήτριος θέλει να ανοιχθεί περισσότερο στην κοινωνία της Αμμουδάρας και να  τη στηρίξει με την προβολή των όμορφων παραλιών της!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Άγιος Δημήτριος Καβροχωρίου στο κλείσιμο του 18ου έτους από την ίδρυση του τροποποιεί το καταστατικό του . Εδώ και 18 χρόνια με συνεχή παρουσία στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο ήρθε η ώρα να γυρίσουμε ακόμα μια σελίδα και να πάμε τον αθλητικό σύλλογο λίγο παραπάνω . όσον αναφορά τις δραστηριότητες του . Προχωράμε στην τροποποίηση του καταστατικού μας προσθέτοντας κι άλλα αθλήματα μέσα του όπως εκείνα των θαλάσσιων σπορ ( κανό καγιάκ , Σαπ ,) , beach basket , ελεύθερης ερασιτεχνικής ποδηλασίας , τένις ,επιτραπέζιας αντισφαίρισης , beach volley, beach soccer σε συνεργασία με παράγοντες του αθλητισμού από την περιοχή της Αμμουδάρας ενώνουμε δυνάμεις , ονομασία, και ιδέες φτιάχνοντας ένα σύλλογο ευρύτερο σε ότι έχει να κάνει με το φάσμα των αθλημάτων και τον τόπο που εκπροσωπεί. Ο σύλλογος θα δραστηριοποιηθεί επίσης σε διοργανώσεις διαφόρων αθλητικών γεγονότων ( κυρίως θαλάσσιων και αθλημάτων σε άμμο ) προάγοντας με αυτόν τον τρόπο τον μαζικό ερασιτεχνικό αθλητισμό σε συνδυασμό με την ανάδειξη και την προβολή των παραλιών της Αμμουδαρας Μαλεβιζίου . Ο Άγιος Δημήτριος , πλέον είναι ένα σημείο συναντήσεως παραγόντων διαφόρων αθλημάτων που θέλουν να προάγουν τον αθλητισμό σε ένα πρωτοποριακό για συλλόγους επίπεδο . Καλούμε όλο τον κόσμο να αγκαλιάσει και να στηρίξει τις δραστηριότητες που θα έρθουν στο προσεχές μέλλον του ανανεωμένου πλέον συλλόγου μας βιώνοντας μαζί του τα οφέλη του αθλητισμού και της προσφοράς στα κοινά του τόπου . Τέλος να ευχηθούμε στους αθλητές και τους συλλόγους όλων των αθλημάτων ερασιτέχνες και μη υγεία και κάθε επιτυχία στόχους που έχουν θέσει ! Καλή Δύναμη σε όλους τους παράγοντες του Αθλητισμού σε μια εποχή που είναι αναγκαία όσο ποτέ.

Το νέο logo του project:

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search