Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021

Β. Μιχελουδάκης: «Είναι πρωτόγνωρη η κατάσταση, οι ομάδες δεν θα είναι έτοιμες στην πρεμιέρα»

Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020 18:25 Γράφτηκε από την
Ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου, Βασίλης Μιχελουδάκης. Ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου, Βασίλης Μιχελουδάκης.

Την μοναδική εμπειρία της συμμετοχής στην Α2 ΕΠΣΗ προετοιμάζεται να ζήσει ο Άγιος Δημήτριος, ο οποίος τοποθετήθηκε στον 2ο όμιλο.

Στο Prismasport.gr μίλησε ο Βασίλης Μιχελουδάκης για τον καταρτισμό των ομίλων, για την προετοιμασία με τα γνωστά εμπόδια λόγω των ειδικών συνθηκών και για τους στόχους της ομάδας του Μαλεβιζίου στο νέο πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Αγίου Δημητρίου θεωρεί την περσινή χρονιά απόλυτα επιτυχημένη, τονίζοντας: «Το γεγονός ότι την περσινή χρονιά ανεβήκαμε με την αναδιάρθρωση, αυτόματα την καθιστά επιτυχημένη».

Για τον διαχωρισμό των ομίλων ο έμπειρος τεχνικός είπε: «Θεωρώ ότι ο δικός μας όμιλος έχει πολλές ομάδες που έχουν αγωνιστεί στο παρελθόν σε μεγαλύτερες κατηγορίες και πρωταγωνιστούσαν και θα πρωταγωνιστήσουν και φέτος. Βέβαια δεν έχω πρόθεση να αδικήσω τον άλλο όμιλο, όμως πιστεύω ότι ο δικός μας είναι λίγο καλύτερος όσο αφορά την δυναμικότητα τον ομάδων».

Η προετοιμασία πραγματοποιείται τρεις φορές την εβδομάδα με τον Βασίλη Μιχελουδάκη να χαρακτηρίζει πρωτόγνωρη την κατάσταση λόγω των περιοριστικών μέτρων.

«Είναι πρωτόγνωρο για όλους. Όσον αφορά την προετοιμασία των ομάδων, δύσκολα θα είναι έτοιμες αγωνιστικά στις 10 Οκτωβρίου χωρίς τη διεξαγωγή φιλικών. Πρέπει όμως να το σεβαστούμε γιατί η υγεία προέχει. Η προετοιμασία μας συνεχίζεται τρεις φορές την εβδομάδα και τηρούμε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που μας έχει επιβάλλει η κυβέρνηση. Προπονούμαστε σε γκρουπ 9 ατόμων και εννοείται δεν έχουμε παίξει κανένα φιλικό».

Για τη φετινή χρονιά ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου υπογράμμισε: «Για την φετινή χρονιά ο στόχος μας είναι να προετοιμαστεί σωστά η ομάδα και με δύο τρεις προσθήκες όσο έχουμε την δυνατότητα να πετύχουμε την παραμονή στην Α2 κατηγορία».

Στο μεταξύ το Δ.Σ του Αγίου Δημητρίου σε συνεργασία με το τεχνικό τιμ βρίσκονται σε συζητήσεις με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search