Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021

Μετατρέπεται σε στολίδι το γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας! (PHOTOS)

Δευτέρα, 01 Φεβρουαρίου 2021 22:15 Γράφτηκε από τον

Μπορεί να μην υπάρχει αγωνιστική δράση στην Αγία Βαρβάρα αλλά η δουλειά και προσπάθεια για να αποκτήσουν μια εξαιρετική εικόνα οι γηπεδικές εγκαταστάσεις δεν σταμάτησαν ούτε στιγμή,
Έτσι η διοίκηση της ΑΣΑΒ έκανε ένα μίνι απολογισμό των πεπραγμένων τους, ένω δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσοι βοήθησαν σε αυτή την πραγματική αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση

 

 

Με τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις λόγω των καταστάσεων που βιώνουμε όλοι να έχουν αναβληθεί -και δυστυχώς να μην φαίνεται  πιθανό να ξεκινήσουν στο άμεσο μέλλον- όλο το βάρος και η ενέργεια του συμβουλίου έχει επικεντρωθεί  σε άλλα θέματα, κυρίως της διαμόρφωσης των εγκαταστάσεων.

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε  τους συγχωριανούς και φίλους της ομάδας για την πορεία στόχων, που είτε είχαν τεθεί και κληθήκαμε να ολοκληρώσουμε, είτε νέων που θέσαμε από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων.

  • Έχουν ολοκληρωθεί παρεμβάσεις στις υπάρχουσες εγκαταστάσεις (κτηριακές και γηπεδικές) μερικές εκ των οποίων είναι: καθαριότητα των φρεατίων περιμετρικά του γηπέδου, τοποθέτηση διαδρόμου από κυβόλιθους σε όλη την απόσταση από το κτήριο μέχρι τις κερκίδες, χτίσιμο τοιχίων, τοποθέτηση περίφραξης, αντικατάσταση ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων,αναβάθμιση των υδραυλικών εγκαταστάσεων .
  • Υπάρχει προγραμματισμός στο άμεσο μέλλον για επιπλέονεπιδιορθώσεων και καλλωπιστικώνπαρεμβάσεων,όπου χρειάζεται περιμετρικά του γηπέδου και εξωτερικά των κτηρίων καθώς και παρεμβάσεις που θα ενισχύσουν περισσότερο την λειτουργικότητα των εγκαταστάσεων.
  • Έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η ανέγερση συμπληρωματικών κτηριακών εγκαταστάσεων, οι οποίες θα εξυπηρετούν την καλύτερη λειτουργία της ομάδας και των ακαδημιών. Στο νέο κτήριο θα υπάρχουν γραφεία, κυλικείο , αποθηκευτικοί χώροι , τουαλέτες.
  • Αναμένεται άμεσα ανακοίνωσητου Δήμου Γόρτυναςγιατην προκήρυξη διαγωνισμού και να βρεθεί ο ανάδοχος,για την πλήρη αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, μέσω ευρωπαϊκού προγράμματος. Ένας στόχος χρόνων, καθώς ήταν επιτακτική ανάγκη, πλέον είναι πολύ κοντά.
  • Βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο η πλήρης νομιμοποίηση του συνόλου των εγκαταστάσεων (γηπεδικών και κτηριακών) της ομάδας μας. Ένας επίσης πολύ μεγάλος στόχος ετών έχει δρομολογηθεί. Παρότι πρόκειται για πολύ χρονοβόρα διαδικασία, με την βοήθεια των υπηρεσιών του Δήμου Γόρτυνας και προεργασίας που είχε γίνει στο παρελθόν από παλιότερα συμβούλια και εθελοντές, έχει προχωρήσει.

 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φορείς, τους φίλους και συγχωριανούς που ήταν κοντά μας και στήριξαν τις προσπάθειές μας για τηναναβάθμιση των εγκαταστάσεων, τόσο με  παροχή υλικών όσο και με εθελοντική εργασία.

Συγκεκριμένα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Κοκολάκη Λευτέρη, τον επικεφαλή της παράταξης Κοκολάκη Μιχάλη, το σύνολο του δημοτικού συμβουλίου και του τοπικού συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας για την παροχή των υπηρεσιών του Δήμου αλλά και την παροχή των υλικών που χρειάστηκαν για τις παραπάνω παρεμβάσεις (τσιμέντα, μπλόκα, κυβόλιθους, πλέγματα, πάνελ, σιδηρικά,  είδη υγιεινής  κ.α.)

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τουςΚαλαιτζάκη Γιώργο και Κωστή,Καρακωνσταντάκη Κωστή και Αντώνη, Τιτομιχελάκη Φανούρη, Προβιδάκη Βασίλη, Καρακωνσταντάκη Μιχάλη και Κωστή, Καλαιτζάκη Κωστή, Κασσωτάκη Γιάννη, Αποστολάκη Μανώλη,Γαρεφαλάκη Γιώργο, Πασπαράκη Μανώλη, Σχοιναράκη Φώτη, Καλογιαννάκη Κώστα, Καλαιτζάκη ΜανώληΞυλούρη Γιάννη, Χασουράκη Γιώργο, Δρετάκη Κωστή και Γιάννη, Συνιολάκη Μιχάλη, Ματζουρανάκη Βασίλη, Χασουράκη Κωστή, Σαβουιδάκη Κωστή, Γουμενάκη Αχιλλέα για την παροχή διαφόρων υλικών αλλά και την εθελοντική προσφορά τους.

Θέλαμε να αναφερθούμε ονομαστικά σε όλους (ελπίζουμε να μην ξεχάσαμε κάποιον) για να τους ευχαριστήσουμε , να γίνει σαφές πόσα άτομα χρειάζεται να συνεργαστούν για να γίνει κάτι όμορφο στηνπεριοχή αλλά και να φέρουμε κοντά μας και άλλους εθελοντές που θέλουν να προσφέρουν στο σύνολο.

Για το Συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου Αγίας Βαρβάρας

Ο Πρόεδρος

Γουμενάκης Αχιλλέας.

 

Δείτε παρακάτω  φωτογραφίες από τις γηπεδικές εγκαταστάσεις της ΑΣΑΒ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport