Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020

Γ. Σαλούστρος: «Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο ως το τέλος»

Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 14:54 Γράφτηκε από τον
Γ. Σαλούστρος: «Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο ως το τέλος» Γ. Σαλούστρος: «Το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο ως το τέλος»

Διαβάστε την τοποθέτηση του Γιάννη Σαλούστρου για την δημιουργία των ομίλων και τον ορισμό της έναρξης των πρωταθλημάτων.

Ο αντιπρόεδρος του Αετού Ανωγείων μίλησε στο Prismasport.gr λίγο μετά την ανακοίνωση της Ένωσης η οποία όρισε τους ομίλους στην Α2 ΕΠΣΗ αλλά και το πότε θα ξεκινήσουν.

Μάλιστα ο Γ. Σαλούστρος χαρακτήρισε θετική την εξέλιξη αυτή, τόνισε πως ο όμιλος στον οποίο βρίσκεται ο Αετός είναι άκρως ανταγωνιστικός και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο έως το τέλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο Prismasport.gr:

«Πολύ θετική εξέλιξη ότι η ΕΠΣΗ προχώρησε στην οριστικοποίηση των ομίλων για όλες τις κατηγορίες και στην ανακοίνωση των ημερομηνιών της έναρξης των πρωταθλημάτων, αυτό δείχνει ότι υπάρχει ζωή στο τοπικό ποδόσφαιρο γιατί το τελευταίο διάστημα αλήθεια είναι ότι σε όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες, ποδοσφαιριστες υπάρχει μια ανασφάλεια για το τι μέλλει γενέσθαι γυρω από τα τοπικά πρωταθλήματα. Τώρα έχουμε τουλάχιστον ένα συγκεκριμένο ορίζοντα έναρξης και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στην διάρκεια της σεζόν.

Όσον αφορά τον όμιλο που καλούμαστε να αγωνιστούμε είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος με πολλές καλές και ιστορικές ομάδες και πιστεύω ότι το ενδιαφέρον θα είναι αμείωτο έως το τέλος για τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο αλλά και την σωτηρία.

Οι αγωνιστικές είναι λίγες και όποιος χάνει βαθμούς δύσκολα θα έχει το περιθώριο να τους αναπληρώσει. Πιστεύω ότι αν όλα πάνε καλά με τον κορονοϊό και καταφέρουμε να αγωνιστούμε χωρίς προβλήματα θα είναι ένα από τα ανταγωνιστικότερα πρωταθλήματα τον τελευταίων ετών στο τοπικό ποδόσφαιρο του Ηρακλειου. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζον να έχουμε με υγεία για όλους.»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search