Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Μ. Καουκάκης: «Μας λείπει το ποδόσφαιρο, κρατάμε το οικογενειακό κλίμα στην Τριτωνία»

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 19:40 Γράφτηκε από τον
Ο Μανόλης Καουκάκης. Ο Μανόλης Καουκάκης.

Το γήπεδο και η αγωνιστική δράση λείπει από τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αναγκάστηκαν να διακόψουν απότομα τις προπονήσεις και τους αγώνες.

Οι απόλυτοι πρωταγωνιστές των γηπέδων βιώνουν με αισθήματα λύπης την απομάκρυνση τους από το αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο.

Ο Μανόλης Καουκάκης μίλησε στο Prismasport.gr για τις δύσκολες στιγμές που διανύει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. 

Ο παίκτης της Τριτωνίας χαρακτηρίζει πρωτόγνωρη την κατάσταση, τονίζοντας παράλληλα ότι σε προτεραιότητα μπαίνει η υγεία.

«Η κατάσταση που βιώνουμε θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι πρωτόγνωρη αλλά δυστυχώς μέσα σε μια χρόνια το βιώνουμε δεύτερη φορά. Είναι σε γενικά πλαίσια το πιο στενάχωρο γεγονός και επίπονο για όλες τις απασχολήσεις, όχι μόνο για το χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Σίγουρα όλο αυτό το γεγονός βάζει εννοείται σε δεύτερη μοίρα τα γήπεδα και αυτό που αγαπάμε και προτεραιότητα μπαίνει για όλους μας η υγεία και η ασφάλεια μας», υπογράμμισε.

Σύμφωνα με τον Μανόλη Καουκάκη στους ποδοσφαιριστής λείπει το ποδόσφαιρο, που τόσο αγαπούν.

«Τα συναισθήματα που δημιουργούνται όσον αφορά εμάς τους ποδοσφαιριστές του ερασιτεχνικού χώρου και λέω του ερασιτεχνικού, γιατί όσον αφορά το επαγγελματικό κομμάτι η άθληση συνεχίζεται ,ενώ εμάς είναι σε στάσιμη κατάσταση. Είναι λοιπόν παράξενα τα συναισθήματα μας γιατί εφόσον καλεστούμε ξανά να μπούμε στα γήπεδα , οι προπονήσεις μετά από τόσο καιρό και ίσως η απότομη έναρξη, δεν ξέρουμε όλα αυτά τα γεγονότα πως θα επηρεάσουν τη σωματική υγεία μας. Το δεδομένο συναίσθημα είναι ότι μας λείπει σίγουρα αυτό που τόσο αγαπάμε και μας αρέσει να κάνουμε», τόνισε.

Ο ικανός μεσοεπιθετικός υπογραμμίζει ότι τα σωματεία και οι παράγοντες θα αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόβλημα και ειδικά αυτοί που είχαν υπολογίσει μεγαλύτερο μπάτζετ.

«Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αποκτούν τα σωματεία και όσοι παράγοντες βρίσκονται σε αυτά. Αλλά είχαν υπολογίσει , αλλιώς έρχονται τα πράγματα , ειδικότερα οι ομάδες εκείνες που το μπάτζετ τους είναι μεγαλύτερο, θα έχουν το μέγιστο πρόβλημα», επισήμανε.

Η Τριτωνία σύμφωνα με τον Μανόλη Καουκάκη έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει πολλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα. Τα περιοριστικά μέτρα δεν επιτρέπουν προπονήσεις, ωστόσο το Δ.Σ και ο προπονητής, Χρήστος Καργιώτης βρίσκονται συνεχώς σε επικοινωνία με τους παίκτες, προκειμένου να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα.

«Όσον αφορά τώρα τη δική μας ομάδα , όπως έδειξε στην εξέλιξη του πρωταθλήματος στο κομμάτι το αγωνιστικό είναι σε καλή κατάσταση. Αν εξαιρέσουμε το 5-0 που προήλθε από πολλούς παράγοντες και σίγουρα το δεύτερο ματς δεν θα είναι το ίδιο , θα μπορούμε λοιπόν να διεκδικήσουμε πολλά πράγματα τη φετινή χρόνια.

Ότι έχει να κάνει με αυτό που βιώνουμε τώρα και ο πρόεδρος μας κ. Συντιχάκης και ο γενικός αρχηγός κ. Πλακιωτάκης αλλά και ο νέος προπονητής κ. Καργιώτης βρίσκονται σε κάθε στιγμή σε επικοινωνία μαζί μας. Σίγουρα ως ομάδα όσον αφορά το οικογενειακό αλλά και το όμορφο κλίμα που υπήρχε το κρατάμε «ζεστό», ακόμα και στην τωρινή περίπτωση που είμαστε από απόσταση.

Ευελπιστώ να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να επιστρέψουμε γεροί και δυνατοί », υπογράμμισε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport