Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Κάθετα αντίθετη στη συνέχιση των πρωταθλημάτων η Τριτωνία - Η πρόταση για αναδιάρθρωση

Πέμπτη, 23 Απριλίου 2020 12:05 Γράφτηκε από τον
Τριτωνία Τριτωνία

Ο πρόεδρος της Τριτωνίας, Πάρης Τζόρβας, μέσω επικοινωνίας με το Prismasport.gr κατέθεσε τη θέση της ομάδας του Αστριτσίου αναφορικά με την επανέναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων.

Η Τριτωνία είναι κάθετα αντίθετη στη συνέχιση των πρωταθλημάτων, καθώς όπως τονίζει προέχει η υγεία. Παράλληλα ο Π. Τζόρβας κατεθέτει την πρόταση της ομάδας του για την επόμενη μέρα του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάρης Τζόρβας:

«Θεωρώ πως δεν μπορεί να γίνεται συζήτηση για ποδόσφαιρο όταν κινδυνεύει η δημόσια υγεία.

Δεν μπορεί και δεν πρέπει να γίνει επανέναρξη των πρωταθλημάτων όταν όλοι κινδυνεύουν από τον κορωνοϊος. Ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, φίλαθλοι, γιατροί, διαιτητές, είναι όλοι εκτεθειμένοι και ενδέχεται να κινδυνέψουν.

Παράλληλα είναι πολύ πιθανός ο τραυματισμός ποδοσφαιριστών, καθώς η μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις και κάθε αθλητική δραστηριότητα θα γίνει αισθητή.

Η Τριτωνία είναι κάθετα απέναντι στη συνέχιση του πρωταθλήματος.

Ανφορικά με το θέμα της αναδιάρθρωσης και την κατηγορία που ενδιαφέρει εμάς την Α1 ΕΠΣΗ, είμαστε υπέρ της διατήρησης του υπάρχοντος μοντέλου με 14 ομάδες και πλέι οφ/πλέι άουτ. Το μόνο άλλο που μπορεί να γίνει είναι ένα πρωτάθλημα 16 ομάδων χωρίς έξτρα παιχνίδια».

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)