Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Απίστευτη κίνηση κοινωνικής αλληλεγγύης από την Τριτωνία! (PHOTO)

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 17:34 Γράφτηκε από τον
Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που παιρνάμε η Τριτωνία. Το κοινωνικό της πρόσωπο δείχνει σε αυτές τις δύσκολες ημέρες που παιρνάμε η Τριτωνία.

Σε μια σπουδαία κίνηση δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο εν μέσω κορωνοϊού προχώρησε η ομάδα της Τριτωνίας αποφασίζοντας δύο φορές την εβδομάδα να διαθέτει ένα αυτοκίνητο με δικό της οδηγό για να βοηθάει ανήμπορούς και ηλικιωμένους κατοίκους του Αστριτσίου που το έχουν ανάγκη. 

Για ακόμη μία φορά ο σύλλογος του Αστριτσίου εκπλήσσει με τις κοινωνικές του πράξεις,

Αν και η Τριτωνία μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις, πόσο μάλλον δε όταν η κοινωνία μας αλλά περισσότερο η κοινωνία του χωριού, έχει ανάγκες αυτή την περίοδο. για τις οποίες κυριολεκτικά βάζει πλάτη, ώστε όλο αυτό το διάστημα να παραμείνει αλώβητη.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Δ.Σ της Τριτωνίας αναφέρει: 

"Μέσα σε αυτήν την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που ζούμε σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά και σαν Χώρα, είναι ποιο αναγκαίο από ποτέ να νοιαζόμαστε ο καθένας χωριστά αλλά και σαν φορείς, για τις δικές μας μικρές κοινωνίες και τις ευπαθείς ομάδες συνανθρώπων μας.

Για το λόγο αυτό, σαν επίσημος φορέας του χωριού μας που είναι η Οικογένεια της ΤΡΙΤΩΝΙΑΣ ΑΣΤΡΙΤΣΙΟΥ, αποφασίσαμε... δυο (2) φορές την εβδομάδα ένα αυτοκίνητο με οδηγό, που θα διαθέτει η ομάδα μας, θα μεταβαίνει στο Αρκαλοχώρι για να εξυπηρετεί ανάγκες ανήμπορων και ηλικιωμένων συγχωριανών μας, όπως η αγορά φαρμάκων, ειδών διατροφής, που δεν έχουν τα μίνι μάρκετ του χωριού μας... όπως κρέας κλπ, τηρώντας πάντα απαρέγκλιτα τις οδηγίες και τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί.

Η όλη αυτή δράση είναι σε πλήρη συνεννόηση και συνεργασία με τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων και την δομή «βοήθεια στο σπίτι», όπου έχουμε ήδη επικοινωνήσει και δέχτηκαν με χαρά την προσφορά μας, προσφέροντάς μας και τα είδη ατομικής προφύλαξης του οδηγού όπως φόρμα, γάντια, μάσκες κλπ. Συνάντηση για τον συντονισμό των ενεργειών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30/3 στο Δήμο μας.

Επίσης όποιος άλλος φορέας του χωριού μας Ενορία, Κοινότητα, Πολιτιστικός Σύλογος... επιθυμεί να βοηθήσει μπορούμε να συνεργαστούμε.

Συνδράμουμε έτσι... και στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, αλλά και στον περιορισμό των μετακινήσεων.

Η Αθλητική Οικογένεια δεν μπορεί να μείνει αμέτοχη σε αυτές τις δύσκολες ώρες...

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ

Ο Πρόεδρος
Πάρης ΤΖΟΡΒΑΣ"

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)