Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Ρ. Ντραγκότι: «Είμαι σίγουρος για την παραμονή της ομάδας»

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 10:45 Γράφτηκε από τον

Με δήλωση του στο Prismasport.gr ο Ρόναλντ Ντραγκότι ευχαρίστησε την Τριτωνία για τον ένα χρόνο που παρέμεινε στην ομάδα.

Ο 24χρονος μέσος αποχώρησε από την ομάδα του Αστριτσίου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, πηγαίνοντας μόνιμα στην Αγγλία.

Ο Ρόναλντ Ντραγκότι ευχαρίστησε όλους όσους τον βοήθησαν κατά την παρουσία του στην Τριτωνία και της ευχήθηκε γρήγορη παραμονή, για την οποία είναι σίγουρος καθώς είναι ένα ιγιέστατο σωματείο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην δήλωση του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρόναλντ Ντραγκότι:

«Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της τριτωνιας για τον ένα χρόνο που ήμουν στην ομάδα . Αποφάσισα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να μεταβώ στην Αγγλία για κάποιο καιρό και δεν θα μπορέσω να ακουλουθησω την ομάδα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Πάρη Τζορβα , το Μανόλη Συντιχακη ο οποίος έπαιξε μεγάλο ρολό διότι ήταν αυτός που με κατέβασε Ηράκλειο την περίοδο που ήμουν φαντάρος,

Τον προπονητή Στέλιο Ανωγειανάκη για τη συνεργασία που είχαμε άλλά πάνω απ όλα το γενικό αρχηγό της ομάδας το Γιάννη Πλακιωτακη ο οποίος είναι εξαιρετικός άνθρωπος και κάνει τα μέγιστα για να την ομάδα και τέλος τους συμπαίκτες μου να έχουν υγεία πάνω απ'όλα και να μην αδικούν τους εαυτούς !!!

Τέλος θέλω να ευχηθώ γρήγορη παραμονή στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρει γιατί είναι ένα υγιέστατο σωματείο !!!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport