Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαδάκη ο ΠΑΟΚ

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 10:42 Γράφτηκε από τον
Ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαδάκη ο ΠΑΟΚ Ευχαρίστησε τον Αντώνη Παπαδάκη ο ΠΑΟΚ

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Δαμάστας, Αντώνη Παπαδάκη για την προσφορά του, στην δημιουργία του υπερσύγχρονου γυμναστηρίου στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Μάλιστα στην ανακοίνωση του, αποκάλυψε ότι μέρος της προετοιμασίας τους θα περάσουν εκεί οι πρωταθλητές Ηρακλείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚρουσώνα νοιώθει την ανάγκη μετά την Περιφέρεια Κρήτης και προσωπικά τον κύριο Σταύρο Αρναουτάκη, τον τέως Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Κωνσταντίνο Μαμουλάκη, τον Δήμο Μαλεβιζίου και προσωπικά τον κ. Μενέλαο Μποκέα (για την παραχώρηση του χώρου). Να ευχαριστήσει τον κ. Αντώνη Παπαδάκη πρόεδρο του ΑΟ Δαμάστας για την βοήθεια που προσέφερε για την ανακαίνιση του Δημοτικού γυμναστηρίου Κρουσώνα!

Η συνεργασία των 2 σωματείων είναι αρωγός της προσπάθειας που γίνεται και από τους δυο συλλόγους για την ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την προβολή του Μαλεβιζιώτικου σποδοσφαίρου σε όλη την Κρήτη και σε όλη την Ελλάδα.

Ο ΑΟ Δαμάστας θα είναι από τις πρώτες ομάδες που θα συμπεριλάβει μέρος της προετοιμασίας της στο υπερσύγχρονο γυμναστήριο του γηπέδου μας και προσκαλούμε – στηρίζουμε και όσα άλλα σωματεία επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μας»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)