Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020

Μπουμάκης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ψυχή, η καρδιά και η ενσάρκωση αγώνων ήθους»

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 09:55 Γράφτηκε από τον
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΜΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΟΥΜΑΚΗΣ

«Αυτή η συνταγή είναι το μέλλον και το αύριο αν επιθυμούμε να κρατήσουμε ζωντανό και δυνατό έναν σύλλογο που δεν έπαψε ποτέ να διαφημίζει και να προάγει κάθε έναν από εμάς πέρα από τα στενά γεωγραφικά σύνορα του Κρουσώνα»

Απόψε στις 20:00 είναι προγραμματισμένη η κρίσιμη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟΚρουσώνα με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Μπουμάκη να στέλνει το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα έγραψε στην ανάρτηση:

Σήμερα στις 20:00 στην αίθουσα της ενορίας της Αγίας Τριάδας στον Κρουσώνα θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γενική συνέλευση του ΠΑΟΚρουσώνα.

Προσπαθώντας όλοι μας να ξαναβρούμε την καθημερινότητα μας μετά την επέλαση της πανδημίας του κορωνοϊού από την χώρα μας είναι επιτακτική ανάγκη να κρατήσουμε ζωντανό και υγιές το σωματείο που χρόνια τώρα χαρίζει υπερηφάνεια και παράγει κοινωνικό και αθλητικό έργο στην κοινωνία μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μία ομάδα… Δεν είναι ένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Είναι η ψυχή, η καρδιά, η ενσάρκωση συνεχών αγώνων ήθους πολιτισμού και αξιοπρέπειας κάθε κρουσανιώτη και κάθε κρουσανιώτισας.

Η βοήθεια σε ανθρώπινο δυναμικό που θα εισχωρήσει στο νέο Δ.Σ. είναι βοήθεια προς την κοινωνία μας. Σε κάθε κρίση που έχει περάσει ο τόπος μας είτε οικονομική είτε κοινωνική το φάρμακο πάντοτε ήταν και θα είναι η συ στράτευσή ανθρώπων και δυνάμεων.

Αυτή η συνταγή είναι το μέλλον και το αύριο αν επιθυμούμε να κρατήσουμε ζωντανό και δυνατό έναν σύλλογο που δεν έπαψε ποτέ να διαφημίζει και να προάγει κάθε έναν από εμάς πέρα από τα στενά γεωγραφικά σύνορα του Κρουσώνα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ