Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Η πρόταση του ΠΑΟ Κρουσώνα προς την ΕΠΣΗ

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 13:30 Γράφτηκε από τον
Η πρόταση του ΠΑΟ Κρουσώνα προς την ΕΠΣΗ Η πρόταση του ΠΑΟ Κρουσώνα προς την ΕΠΣΗ

Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ δίνει και αυτός με την σειρά του, την θέση του προς την ΕΠΣΗ.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Κρουσώνα, Κώστας Μπουμάκης, είχε τοποθετηθεί εχθές στο Prismasport.gr. (Δείτε εδώ)

Οι ασπρόμαυροι με την σειρά τους τονίζουν μεταξύ άλλων πως είναι υπέρ της μη συνέχισης του πρωταθλήματος της Α1 ΕΠΣΗ αφού όλα ουσιαστικά έχουν κριθεί.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
ΠΡΟΣ ΤΗΝ Ε.Π.Σ.ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.

Κύριε πρόεδρε ,
Οι καταστάσεις και οι στιγμές που περνά η κοινωνία μας και κατ' επέκταση ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι σίγουρα πρωτόγνωρες και δύσκολες για όλες και για όλους μας.
Φυσικό είναι να έχουν επηρεάσει και τον χώρο τον οποίο εκπροσωπούμε .... Τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο .

Συγχαίρω την απόφαση να δοθεί η δυνατότητα στα σωματεία τα οποία απαρτίζουν την ΕΠΣ Ηρακλείου να εκθέσουν τις απόψεις τους και τους προβληματισμούς τους για την περαιτέρω συνέχιση ή όχι των πρωταθλημάτων καθώς και για το αύριο που θα ξημερώσει για όλους εμάς .
Αυτό αποδεικνύει έμπρακτα τις ανησυχίες σας καθώς και τον δημοκρατικό τρόπο όπου από κοινού θα παρθούν καθοριστικές αποφάσεις .

Κύριε πρόεδρε και αξιότιμα μέλοι της ΕΠΣ Ηρακλείου η πρόταση του ΠΑΟ Κρουσώνα καθώς και της κοινωνίας που εκπροσωπεί έπειτα από συζητήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα με το Δ.Σ. της ομάδας με φορείς καθώς και τους ποδοσφαιριστές μας (και θεωρώ ότι πρωτοτυπούμε γιατί συμβουλευτήκαμε και εκείνους που έχουν τον πρώτο λόγο και δεν είναι άλλοι από τους παίχτες μας )είναι η μη συνέχιση
του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας στην οποία μετέχει η ομάδα μας εφόσον μένει μια και μόνο αγωνιστική για την ολοκλήρωση της και έχει και η πρωταθλήτρια ομάδα χριστεί καθώς και ο δευτεραθλητής όπως και οι ομάδες που θα υποβιβαστούν στην αμέσως προηγούμενη κατηγορία .
Όσο άφορα δε για το μέλλον και πως θα διεξαχθεί το επόμενο πρωτάθλημα
2020-2021 όταν και εφόσον αρθούν τα περιοριστικά μετρά πρέπει οπωσδήποτε
Να γίνει μια σύσκεψη με τις ομάδες όπου ενώπιος ενώπιόν θα κατατεθούν όλες οι απόψεις και οι προβληματισμοί όλων μας.

Και θα παρθούν οι αποφάσεις για το πως θα πορευτούμε και τι θα πράξει ο κάθε ένας από εμάς με γνώμονα να κρατήσουμε ζωντανό το οικοδόμημα που όλοι μαζί έχουμε χτίσει με πολύ ζήλο και αρκετό μα αρκετό κόπο !

Το τοπίο σίγουρα είναι θόλο η καθημερινότητα θα αργήσει πολύ να επιστρέψει ... Ας μην γελιόμαστε ...
Το αύριο αβέβαιο ..... Όμως όλοι μαζί θα βρούμε τις λύσεις για το καλό όλων μας
Και το μέλλον των ομάδων μας.


Αναμένουμε τις ενέργειες σας.

ΜΕ ΤΙΜΗ

Δ.Σ
ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)