Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Έκοψαν την πίτα τους ΠΑΟΚρουσώνα και ΟΦΑΜ (pics)

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 10:58 Γράφτηκε από τον

Την ετήσια κοπή πίτας έκοψαν οι ομάδες ΟΦΑΜ και ΠΑΟΚρουσώνα, που έκαναν κοινή εκδήλωση!

Τα δυο σωματεία έχουν άριστες και αδελφικές σχέσεις και για αυτό αποφάσισαν να κόψουν μαζί την πίτα τους. Τυχερός της βραδιάς από τον ΠΑΟΚ ήταν ο επιθετικός Ζαχαρίας Μαραθιανός και από πλευράς ΟΦΑΜ ο Δημήτρης Κυριακάκης στους οποίους έτυχε το φλουρί.

Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ:

Την καθιερωμένη της πίτα για το νέο έτος έκοψε η ομάδα μας στην ταβέρνα "Δαφέρμος" στην Αγία Μαρίνα (Τσαλικάκι).

Για πρώτη φορά από την ημέρα της επαναδραστηριοποίησης της ομάδας μας, είχαμε τη χαρά κ τη τιμή να κόψουμε τη πίτα μαζί με το αδελφό Σωματείο του Π. Α. Ο. Κρουσώνα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Φασουλάκης Γρηγόρης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γαζίου κ. Παρασύρης Βαγγέλης κ ο ειδικός σύμβουλος Δημάρχου σε θέματα αθλητισμού κ. Πατραμάνης Νίκος.

Από την Ε. Π. Σ. Η. το παρών έδωσαν οι Θεόφιλος Ασλάνης, Βαγγέλης Πετούσης κ Φίλιππος Βερδιάκης.

Το κλίμα φυσικά ήταν οικογενειακό κ ευχάριστο,ενώ στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για την καλή χρονιά, αναφέρθηκε για άλλη μια φορά στην ανάγκη να αποκτήσει η ομάδα μας το δικό της Αθλητικό κέντρο.

Τυχεροί της βραδιάς από την πλευρά του ΠΑΟΚ ήταν ο Μαραθιανός Ζαχαρίας ενώ από τον ΟΦΑΜ ήταν ο Κυριακάκης Δημήτρης, οι οποίοι κέρδισαν το φλουρί.

Το δώρο που κέρδισαν οι τυχεροί ήταν από μια διανυκτέρευση στους ξενώνες "Αετόβιγλα" στον Κρουσώνα.

Από τη πλευρά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ενώ θα θέλαμε να ευχηθούμε στην ομάδα του ΠΑΟΚ να έχει μια καλή χρονιά με υγεία πάνω απ'όλα κ να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει.

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία κ πολλές πολλές χαρές...

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport