Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Δ. Βολονάκης: «Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες της Δαμάστας»

Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 17:51 Γράφτηκε από την

Για το μεγάλο παιχνίδι στη Δαμάστα την Κυριακή 15/12 (15:00) μίλησε στο Prismasport.gr ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Βολονάκης.

Η ομάδα του Κρουσώνα κέρδισε την 14η αγωνιστική με το ευρύ σκορ 5-0 την Τριτωνία, γεγονός που έδωσε αέρα ψυχολογίας στους παίκτες, οι οποίοι θα πάνε με ανεβασμένο ηθικό στη Δαμάστα.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι παίκτες του έχουν δουλέψει πάρα πολύ όλη την εβδομάδα, γεγονός που έχει σκορπίσει αισιοδοξία ότι μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. Παράλληλα υπογράμμισε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες του αντίπαλου για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Βολονάκη:

«Ίσως είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι μας απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας όπως δείχνει τουλάχιστον μέχρι τώρα η βαθμολογία. Προερχόμαστε από μια μεγάλη σε έκταση νίκη αλλά και καλή απόδοση, τα παιδιά μέχρι στιγμής δουλεύουν παρά πολύ καλά αυτή την εβδομάδα κι αυτό μας κάνει ιδιαίτερα αισιόδοξους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Λίγο πολύ μας γνωρίζουν οι αντίπαλοι όπως κι εμείς αυτούς, είναι δυνατοί σε κάποια σημεία, έχουν όμως και αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να τις εκμεταλλευτούμε. Θα πάμε εκεί για να παίξουμε για την νίκη χωρίς ιδιαίτερη πίεση μιας κι αυτή θεωρώ είναι στο πλευρό των αντιπάλων μας. Πιστεύω πως είναι το καλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής και θα πρέπει να ικανοποιήσουμε πρώτα τους εαυτούς μας και μετά στον κόσμο που θα έρθει να μας δει».

Στο μεταξύ αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στον ΠΑΟΚ και ο κ. Βολονάκης θα έχει όλα του τα όπλα στη διάθεση του.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)