Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2020

Καυστική απάντηση του Δ. Κανέτου στους επικριτές του ΠΑΝΟΜ για το γήπεδο

Τετάρτη, 22 Απριλίου 2020 21:01 Γράφτηκε από τον
Την δική του απάντηση έδωσε ο γεν. αρχηγός του ΠΑΝΟΜ Δημ, Κανέτος για όσους κατηγορούν τον ΠΑΝΟΜ για την τραγική κατάσταση του γηπέδου των Μαλίων. Την δική του απάντηση έδωσε ο γεν. αρχηγός του ΠΑΝΟΜ Δημ, Κανέτος για όσους κατηγορούν τον ΠΑΝΟΜ για την τραγική κατάσταση του γηπέδου των Μαλίων.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο γενικός αρχηγός του ΠΑΝΟΜ Δημήτρης Κανέτος σχετικά με τις φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα και κατηγορούν τον ΠΑΝΟΜ για την κατάσταση του γηπέδου των Μαλίων. 

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δ. Κανέτος επισημαίνει ότι ο ΠΑΝΟΜ τα τελευταία 10 χρόνια ο ΠΑΝΟΜ τρέχει για όλα στο γήπεδο, υπογραμμίζει ότι πλέον το γήπεδο έχει παραχωρηθεί στον Δήμο τονίζοντας στο τέλος ότι το γήπεδο θα φτιαχτεί με την προτεραιότητα πάντα να έχει να κάνει με τον αγωνιστικό χώρο προκειμένου η ομάδα των Μαλίων να μπορέσει να παίξει στο γήπεδο της. 

Αναλυτικά στην ανάρτηση του ο Δ. Κανέτος επισημαίνει: 

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει στα αυτιά μας λόγια εναντίον του ΠΑΝΟΜ για το ότι φταίει για την κατάσταση του γηπέδου. Να σας θυμίσω λοιπόν 4-5 πραγματάκια.

1. Τα τελευταία 10 χρόνια περίπου η ομάδα τρέχει για όλα στο γήπεδο. Για τα πάντα όμως.
2. Σε αυτό το γήπεδο έχουν φτύσει αίμα και ιδρώτα κάποιοι χωριανοί για να το χτίσουν.
3. Να σας θυμίσω ότι το γήπεδο ήταν του ΠΑΝΟΜ πριν πολλά χρόνια και παραχωρήθηκε στον Δήμο!!!!
4. Όταν με το καλό το φτιάξουν βγείτε να υπερηφανεύεστε για τον εαυτό σας που μέσω φβ ή μέσω καφενείων καταφέρατε επιτέλους να το φτιάξετε!!!!????
5. Το γήπεδο θα φτιαχτεί!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)