Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020

ΟΦΑ: Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 14:53 Γράφτηκε από τον
ΟΦΑ: Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα ΟΦΑ: Βελτιώνεται μέρα με τη μέρα

Η ομάδα του Λευτέρη Ρουσάκη μπορεί να μην έχει γευτεί τη χαρά της νίκης σε κάποιο από τα φιλικά της μέχρι στιγμής ωστόσο δείχνει να βελτιώνεται από μέρα σε μέρα.

Ο ΟΦΑ έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε τρία φιλικά, από τα οποία έχει απολογισμό μία ήττα και δύο ισοπαλίες.

Παρ'όλα αυτά ο νεαρός τεχνικός του, είναι απόλυτα ικανοποιημένος κυρίως από τα τρεξίματα των παικτών του, καθώς έχει δώσει μεγάλη έμφαση στην φυσική κατάσταση.

Ταυτόχρονα προσπαθεί μέσω των αυτοματισμών, να βρει το εύκολο γκολ αλλά και σωστές συνεργασίες μέσα στο γήπεδο, ούτως ώστε κατά τη διάρκεια της χρονιάς όλα να πηγαίνουν ρολόι.

Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες, φάνηκε και στο πρόσφατο φιλικό με τον ΠΑΝΟΜ, όπου ο Τζιόκα (15) πέρασε στον αγωνιστικό χώρο και έδωσε έτοιμο γκολ στον Κριτσωτάκη.

Ο Λευτέρης Ρουσάκης αρέσκεται να χρησιμοποιεί παιδιά από τις υποδομές της ομάδας του Αρκαλοχωρίου και σίγουρα χάρηκε ιδιαίτερα με το γεγονός αυτό.

Άλλωστε δεν ήταν λίγες οι φορές που κατά τη διάρκεια της χρονιάς, «πέταξε» στον αγωνιστικό χώρο, ποδοσφαιριστές από τα "σπλάχνα" του συλλόγου και σε ματς που "καιγόταν" βαθμολογικά ο ΟΦΑ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport