Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

Λευκή ισοπαλία για Μοίρες και Ρωμανό

Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019 17:20 Γράφτηκε από τον

Μοίρες και Ρωμανός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Οι Μοίρες υποδέχτηκαν τον Ρωμανό για την 16η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ. Έγινε μία αναμέτρηση που σίγουρα δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Οι δύο αντίπαλοι προσπάθησαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες κυρίως με στημένες μπάλες και όχι με στρωτό ποδόσφαιρο. Όσο περνούσαν τα λεπτά τόσο περισσότερη αισθητή γίνονταν η κόπωση του Ρωμανού, καθώς αυτό ήταν το τρίτο ματς σε έξι μέρες για την ομάδα της Ελιάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως ακυρώθηκε γκολ στον Ρωμανό ως οφσάιντ στο 78ο λεπτό. Ο Μαυρίδης έκοψε στον Μιχελακάκη, ο τελευταίος σκόραρε, αλλά ο βοηθός σήκωσε τη σημαία θεωρώντας πως ήταν εκτεθειμένος. Αυτή η απόφαση έφερε διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ρωμανού που θεωρούν πως το γκολ ήταν κανονικό.

Αυτή η ισοπαλία στέρησε στον Ρωμανό την 2η θέση, καθώς τον προσπέρασε ο Αλμυρός. Από την άλλη οι Μοίρες πήραν ακόμα έναν σημαντικό βαθμό και έφτασαν τους 20.

Συνθέσεις:

Μοίρες (Γ. Φινοκαλιώτης): Σωπασής, Μασέλης, Κουτσάκης, Ιερωνυμάκης, Φανουράκης, Αντωνάκης, Μπαστάκης, Καργάκης Στ., Κιόρρι, Καργάκης Α., Ηλιάκης

Ρωμανός (Α. Πλουσής): Χωματάς, Κουκάκης, Ανυφαντάκης, Κορτσινίδης, Χαλκιαδάκης, Παπουτσιδάκης, Γκαναδάκης, Μαυρίδης, Ταβλαδωράκης, Χουρδάκης (73' Δουζένης), Μιχελακάκης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)