Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021

Ν. Διλβόης: «Αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα... θα αφανιστούν οι παράγοντες»

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 19:26 Γράφτηκε από τον

Κάθετος στην άποψη του ο Γενικός Αρχηγός της Μινωικής Νίκος Διλβόης, ο οποίος τονίζει ότι δεν πρέπει να ξεκινήσουν φέτος τα πρωταθλήματα. 

Ο έμπειρος παράγοντας της «Μπάρτσα» μιλώντας στο prismasport.gr τόνισε ότι έτσι όπως είναι η κατάσταση την φετινή χρονιά πρέπει να βάλουν όλοι σε προτεραιότητα την υγεία και όχι το ποδόσφαιρο. Χαρακτηρίζει την κατάσταση δραμτική οικονομικά όπως και υγειονικά και ότι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την στιγμή που τα σωματεία δεν μπορούν να αντλήσουν έσοδα από χοηρηγίες, οι παράγοντες δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν και αναγκαστικά θα υποχωρήσουν!

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θεωρώ πως το πρωτάθλημα δεν πρέπει να ξεκινήσει φέτος γιατί πρώτα από όλα πρέπει να βάλουμε την υγεία μας . Την δικιά μας, των ποδοσφαιριστών μας, των προπονητών και της ακαδημίας μας. Δεν είναι να δυνατόν να θέλουμε να παίξουμε μπάλα με τέτοια κατάσταση. Υγειονομικά και οικονομικά η κατάσταση είναι δύσκολη . Δεν μπορούμε να αντλήσουμε έσοδα από πουθενά. Σε περίπτωση που ξεκινήσει το πρωτάθλημα θα υπάρχει αφανισμός των παραγόντων καθώς δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις όποιες υποχρεώσεις και μοιραία θα τους διώξουν όλους. Η κατάσταση η οικονομική είναι επιεικώς δραματική . Η πολιτεία δεν έπρεπε να δώσει τα χρήματα την δεδομένη χρονική στιγμή καθώς τα σωματεία είναι ανενεργά. Η χορήγηση των χρημάτων έπρεπε να γίνει με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων και καλό είναι η πολιτεία να θεσμοθετήσει αυτήν την στήριξη σε ετήσια βάση. Αυτά τα χρήματα έπρεπε να δοθούν σε πληττόμμενες επιχειρήσεις και για αυτό το λόγο δεν φτιάχνουμε και το μητρώο , το οποίο θα φτιάξουμε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Search

Prisma Sport