Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Μπάμπης Ντάγκινης: Ο ακρογωνιαίος λίθος της Μινωικής

Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2020 14:25 Γράφτηκε από τον

O Mπάμπης Ντάγκινης είναι αναμφισβήτητα ο ακρογωνιαίος λίθος της Μινωικής, αφού η συμβολή του ξεκινά από τις Ακαδημίες και φτάνει έως την μεγάλη ομάδα.

Τα τελευταία εφτά χρόνια κάθεται στον πάγκο των Νέων Μινωικής, τρόπος του λέγειν κάθεται, αφού μόνο αυτό δεν κάνει.

Ο έμπειρος κόουτς είναι ο άνθρωπος που ξεκινούν όλα για την "Μπάρτσα" αφού είναι εκείνος που ετοιμάζει τις επόμενες γενιές στην ομάδα.

Η ενασχόληση του με τους παίκτες και η αγάπη για αυτό που κάνει συνιστά την συνεργασία για την Μινωική, απολύτως επιτυχημένη.

Από τις Ακαδημίες, στους Νέους κι από εκεί στην πρώτη ομάδα, το όνομα του συντροφεύει όλα τα στάδια, με την εμπιστοσύνη των διοικούντων τον σύλλογο να είναι τεράστια προς το πρόσωπο του.

Και πως να μην είναι δηλαδή, αφού σε αυτόν οφείλεται η αγωνιστική ταυτότητα όλων των ποδοσφαιρικών στρωμάτων της Μινωικής, αφού πέρα από την βοήθεια στις Ακαδημίες, είναι ταυτόχρονα προπονητής των Νέων και βοηθός στην μεγάλη ομάδα επί επτά συναπτά έτη.

Μπορεί τον προηγούμενο χρόνο να έχασε από το πλάι του, το στήριγμα του για τέσσερα σερί χρόνια Γιάννη Χατζησεβαστό, όμως δεν έχασε την όρεξη του για δουλειά, αφού κλήθηκε να αναλάβει τις τύχες της πρώτης ομάδας, μετά την αποχώρηση του.

Στη συνέχεια στάθηκε στο πλευρό του Γιώργου Αποστολάκη, ενώ πλέον αποτελεί το δεξί χέρι του Δημήτρη Κόκκινου στον πάγκο της "Μπάρτσα".

Αυτός είναι ο Μπάμπης Ντάγκινης ο ακρογωνιαίος λίθος της Μινωικής εδώ και μία επταετία.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Search

Prisma Sport