Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020

Διλβόης: «Να βγάλει άμεσα απόφαση η ΕΠΣΗ για αναδιάρθρωση»

Πέμπτη, 30 Απριλίου 2020 16:33 Γράφτηκε από τον
ΝΙΚΟΣ ΔΙΛΒΟΗΣ ΝΙΚΟΣ ΔΙΛΒΟΗΣ

Σε "αναμμένα" κάρβουνα κάθονται αρκετοί παράγοντες του τοπικού ποδοσφαίρου οι οποίοι θέλουν να μάθουν σε ποια καγηγορία θα αγωνίζεται η ομάδα τους την επόμενη περίοδο μιας και υπάρχει στο "τραπέζι" η αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων. 

Σε επικοινωνία που είχε με το prismasport.gr ο Γενικός αρχηγός της Μινωικής Νίκος Διλβόης εξέφρασε τους προβληματισμούς του τονίζοντας ότι η ΕΠΣΗ θα πρέπει να προβεί άμεσα σε ότι σκοπεύει να κάνει και αφορά το τοπικό ποδόσφαιρο και τυχόν αναδιάρθρωση έτσι ώστε να έχουν στο νου τους όλοι οι παράγοντες τις σχεδιασμό και προγραμματισμό θα κάνουν στις ομάδες τους για την επόμενη περίοδο.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Διλβόης τόνισε ότι: "Aπό την στιγμή που τα πρωταθλήματα τελείωσαν με αυτό τον τρόπο οφείλει η ΕΠΣΗ να προβεί άμεσα σε τυχόν αναδιαρθρώσεις που έχει στο μυαλό της, έτσι ώστε να ξέρουν οι παράγοντες των σωματείων σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται. 

Αγωνιούμε όλοι όπως και η ομάδα μου για να ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα βρισκόμαστε για να μπορούμε να ξεκινήσουμε τον σχεδιασμό μας. Θεωρώ ότι είναι απαίτηση όχι μόνο δική μου αλλά όλων των παραγόντων του τοπικού ποδοσφαίρου καθώς το επόμενο πρωτάθλημα αναμένεται να είναι αρκετά δύσκολο και οικονομικά και θα πρέπει να ξεκινήσουμε το πλάνο μας". 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)