Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ν. Διλβόης στο Prismasport.gr: «Πάθαμε ζημιά, να μην ξαναγίνει πρωτάθλημα με 14 ομάδες»

Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 19:06 Γράφτηκε από την
Ο γενικός αρχηγός της Μινωικής, Νίκος Διλβόης Ο γενικός αρχηγός της Μινωικής, Νίκος Διλβόης

Μια από τις πιο άσχημες χρονιές στην ιστορία της διένυσε φέτος η Μινωική, η οποία υποβιβάστηκε στην Α2 ΕΠΣΗ, μετά από εννέα χρόνια. Το ιστορικό σωματείο δεν κατάφερε να σταθεί στην Α1 ΕΠΣΗ για διάφορους λόγους, ωστόσο έχει γερές βάσεις στις Ακαδημίες, οι οποίες του δίνουν τη δυνατότητα να κάνει επανεκκίνηση.

Ο γενικός αρχηγός της Μινωικής, Νίκος Διλβόης μίλησε στο Prismasport.gr αναλύοντας τους λόγους που η «Μπάρτσα» δεν παρουσίασε φέτος το ίδιο πρόσωπο σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια που πρωταγωνιστούσε στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Ο έμπειρος παράγοντας τόνισε μεταξύ άλλων ότι το ρίσκο με τη συμμετοχή νέων παιδιών, το άσχημο ξεκίνημα, η αλλαγή προπονητή και το μικρό σε διάρκεια πρωτάθλημα (14 ομάδες) και οι ατυχίες (τραυματισμοί) έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην πορεία της ομάδας.

«Φέτος πήραμε ένα ρίσκο με τα νέα παιδιά από τις Ακαδημίες μας. Κάναμε άσχημο ξεκίνημα, γεγονός που λειτούργησε αρνητικά στην ψυχολογία των παικτών, όπως και οι τραυματισμοί έμπειρων ποδοσφαιριστών», υπογράμμισε και συνεχίζοντας πρόσθεσε:

«Έφυγε ο Χατζησεβαστός μετά από τέσσερα χρόνια, ο οποίος γνώριζε καλά τη φιλοσοφία της ομάδας και ήρθε ένας νέος προπονητής που δεν ήξερε το υλικό. Δυστυχώς το πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ με 14 ομάδες είναι μικρό σε διάρκεια και δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε μετά τα άσχημα αποτελέσματα και πάθαμε ζημιά. Αυτό θα πρέπει να αλλάξει, καθώς δεν είναι δυνατόν η Α1 να τελειώνει τόσο νωρίς και μέχρι να αρχίσει ξανά η προετοιμασία των ομάδων να περάσουν 5 μήνες. Πρέπει η ΕΠΣΗ να το δει το θέμα και να μην ξαναγίνει το μεγάλο αυτό λάθος με τις 14 ομάδες».

Η Μινωική χωρίς άγχος πλέον υποδέχεται την Κυριακή 8/3 στις 15:30 τον ΠΑΝΟΜ. Ο προπονητής, Μπάμπης Ντάγκινης θα έχει ακόμη μια ευκαιρία να χρησιμοποιήσει νέα παιδιά για να πάρουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Φέτος βέβαια στη Μινωική έγινε πολύ καλή δουλειά στις υποδομές και πολλοί νέοι παίκτες αγωνίστηκαν στο πρωτάθλημα.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού

Σχετικά Άρθρα