Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Τιμά Χατζησεβαστό για την προσφορά του η Μινωική (Pic)

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020 19:45 Γράφτηκε από τον

Ο Γιάννης Χατζησεβαστός επιστρέφει στο γήπεδο του Πανεπιστημίου, αυτή τη φορά σαν προπονητής της Δαμάστας και σαν αντίπαλος της Μινωικής.

Βέβαια η αντιπαλότητα θα διαρκέσει μόνο 90 λεπτά καθώς κανείς δεν ξεχνά όσα πρόσφερε ο Γιάννης Χατζησεβαστός ως προπονητής της Μινωικής.

Μάλιστα η Μινωική μέσω ανακοίνωσης της η Μινωική έκανε γνωστό πως ο Γ. Χατζησεβαστός θα τιμηθεί με πλακέτα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.

Παράλληλα η "Μπάρτσα" έκανε κάλεσμα στον κόσμο της να έρθει και να στηρίξει τη Μινωική στο δύσκολο παιχνίδι του Σαββάτου (11/1, 15:00), αλλά επίσης να τιμήσεις τον Γιάννη Χατζησεβαστό με την παρουσία του.

Η τιμητική πλακέτα:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μινωικής:

Καλούμε όλο τον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών, να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας στο δύσκολο παιχνίδι με τη Δαμάστα για να πάρουμε οτιδήποτε μπορούμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Παράλληλα κόσμος, διοίκηση και ποδοσφαιριστές να τιμήσει έναν προπονητή που πρόσφερε τα μέγιστα στο σωματείο μας. Με την δουλειά του και την συνεισφορά της διοίκησης πετύχαμε μαζί του να έχουμε 18 δικά μας δελτία, έχοντας βάλει τη δικιά μας σφραγίδα στο ποδοσφαιρικό Ηράκλειο.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport