Παρασκευή, 29 Μαΐου 2020

Σταθεροποιείται στην Α1 ΕΠΣΗ η Γόρτυνα

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2020 16:50 Γράφτηκε από τον
ΓΟΡΤΥΣ ΓΟΡΤΥΣ

Επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί και η φετινή χρονιά για την ομάδα των Αγίων Δέκα.

Του Δημήτρη Γιγουρτσή

Η Γόρτυνα αγωνίστηκε για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην πρώτη κατηγορία του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου και απέδειξε ξανά πως κάνει συνεχώς βήματα μπροστά.

Η ομάδα της Μεσσαράς εξασφάλισε την παραμονή της στην Α1 μέσα από σκληρή δουλεία, πίστη και αποφασιτηκότητα. Και μπορεί η Γόρτυνα να μην έχει τα μεγάλα μπάτζετ των ανταγωνιστών της, ωστόσο έχει άλλα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Όποιος γνωρίζει για την Γόρτυνα, ξέρει πως υπάρχει ένα πραγματικά οικογενειακό κλίμα στις τάξεις του συλλόγου. Παράλληλα η διοίκηση του Γιώργου Σαβουϊδάκη είναι πάντα πάνω από το σωματείο και επιλύνει όποια προβλήματα αν προκύψουν.

Στο αγωνιστικό σκέλος οι μεσσαρίτες έχουν βρει έναν εξαιρετικό προπονητή στο πρόσωπο του Φάνη Χαλκιαδάκη. Ο νεαρός τεχνικός πήγε στη Γόρτυνα στα μέσα της περασμένη σεζόν και έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, μία ομάδα που ο ένας παίζει για τον άλλον.

Βεβαίως έχει και τα κατάλληλα «υλικά», καθώς το ρόστερ του συλλόγου περιέχει ένα κράμα έμπειρων και νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως θετικό.

Με αυτά και με αυτά η Γόρτυνα έχει συμπληρώσει 5 χρόνια στην Α1 ΕΠΣΗ και δείχνει να σταθεροποιείται ως μία δύναμη του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)