Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020

Γ. Νικηφόρος: «Ο Αντώνης Παπαδάκης δεν θέλει να χάνει ούτε στα φιλικά!» (Video)

Πέμπτη, 14 Μαΐου 2020 10:20 Γράφτηκε από τον
Γ. Νικηφόρος Γ. Νικηφόρος

Για τη συνεργασία του με τον πρόεδρο Αντώνη Παπαδάκη, μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Δαμάστας, Γιάννης Νικηφόρος στην εκπομπή Prismasport Live Action.

Ο Γ. Νικηφόρος τόνισε πως ο Α. Παπαδάκης δεν θέλει να χάνει ποτέ, ενώ αναφέρθηκε στον δυναμισμό του χαρακτήρα του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε.

«Είναι ένας πολύ δυναμικό χαρακτήρας ο οποίος δεν θέλει να χάνει. Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν θέλει να χάνει ούτε στο φιλικό!

Αυτό από μόνο του για μένα είναι πολύ δύσκολο. Χαρακτηριστικό είναι πως στην πρώτη ισοπαλία που κάναμε τα πράγματα ήταν λίγο δύσκολα. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά ο Αντώνης δεν θέλει να χάνει.

Ωστόσο επειδή εγώ έχω ασχοληθεί πάρα πολλά χρόνια με τον χώρο δεν μπορείς να μην χάνεις, δεν μπορείς να μην κάνει ήττα, δεν μπορείς να μην έχει κακές στιγμές. Από τον ρόλο μου εγώ έπρεπε να πω στον πρόεδρο, στην κακή στιγμή, στην κακή εμφάνιση πως τα θεωρώ τα πράγματα.

Αλλά θεωρώ ότι τα πήγαμε πάρα πολύ καλά, είχαμε μία άψογη συνεργασία. Υπήρξαν και κάποιες εντάσεις, αλλά έτσι είναι ο πρωταθλητισμός. Θεωρώ ότι τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από το ποδόσφαιρο. Θέλουμε να έχουμε τέτοιες παράγοντες γιατί δεν φοβούνται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να έχουν όραμα».

Το σχετικό απόσπασμα στο 31:20:

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πολυμέσα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ