Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

«Ο ΑΟ Τυμπακίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ»

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 13:58 Γράφτηκε από τον
«Ο ΑΟ Τυμπακίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ» «Ο ΑΟ Τυμπακίου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ»

Το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε αβεβαιότητα στην ομάδα του ΑΟ Τυμπακίου, ωστόσο με τις κατάλληλες κινήσεις η αβεβαιότητα μετετράπη σε υπέρμετρη αισιοδοξία για το μέλλον.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Prismasport.gr μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να δημιουργηθεί το νέο Δ.Σ το οποίο θα είναι ιδιαίτερα δυνατό, με παλιά αλλά και καινούρια μέλη, μεταξύ των οποίων και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, που έχουν την δυνατότητα και έχουν βοηθήσει στο παρελθόν την ομάδα.

Την επόμενη εβδομάδα επίσης, θα υπάρξει η ανακοίνωση του νέου προπονητή του σωματείου, η οποία είναι και το πρώτο μέλημα της νέας διοίκησης, μετά την συγκρότηση της και μετέπειτα θα ακολουθήσουν οι ανανεώσεις του υπάρχοντος ρόστερ καθώς κι οι μεταγραφικές κινήσεις οι οποίες θα γίνουν ιδιαίτερα αισθητές.

Αυτό που τονίζουν οι άνθρωποι του ΑΟΤ είναι ότι τα δύο τελευταία χρόνια, ήταν μία κακή παρένθεση για το ιστορικό σωματείο και ότι θα δημιουργηθεί μία ομάδα η οποία θα πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)