Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Λ. Τιτομιχελάκης: «Είναι αναγκαίο να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο αθλητισμός»

Σάββατο, 19 Δεκεμβρίου 2020 13:30 Γράφτηκε από τον

 

Στο Prismasport.gr μίλησε ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης.

Ο έμπειρος προπονητής του Ανθεστίωνα σε επικοινωνία που είχε με το Prismasport πήρε θέση στα όσα ακούγονται και τάχθηκε υπέρ της επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων.

Ο Λεωνίδας Τιτομιχελάκης δεν παρέλειψε να στείλει και τις ευχές του ενόψει των εορτών.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο ειδικότερα πρέπει με ασφαλή τρόπο πάντα, να ξεκινήσει. Γνωρίζουμε όλοι τα επιστημονικά δεδομένα και τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν στον πληθυσμό και ειδικά στη νεολαία μας, από την έλλειψη σωματικής άσκησης και πολλά προβλήματα υγείας μακροπρόθεσμα.

Θεωρώ ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι βασικό μέσο που προάγει ψυχική και σωματική υγεία στους αθλητές και είναι αναγκαίο να ξεκινήσει με ασφάλεια όμως, όπως είπα στην αρχή.

Θα πρέπει όμως να είμαστε προσεκτικοί στην επανέναρξη δίνοντας ένα διάστημα τουλάχιστον 4 εβδομάδων για προετοιμαστούν οι αθλητές μας, για να μπορέσουν να επανέλθουν σε μία καλή κατάσταση και να αποφύγουμε τραυματισμούς που θα οφείλονται στην απραξία τους, όλον αυτό τον καιρό.

Εύχομαι καλές γιορτές και υγεία σε όλον τον κόσομο, κάτι που είναι πολύ σπουδαίο, λόγω της πανδημίας και ελπίζω το νέο έτος να ανταμώσουμε όλοι που εμπλεκόμαστε στο ερασιτεχνικό αθλητισμό, στον φυσικό μας χώρο... στο γήπεδο»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport