Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υποσχέσεις για το μέλλον από τη φετινή «φουρνιά» των νέων παικτών στον Αλμυρό

Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 13:45 Γράφτηκε από την

Ο Αλμυρός δεν ξεχώρισε τη φετινή χρονιά μόνο στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ, αλλά και στον τομέα της αξιοποίησης ταλαντούχων παικτών. Στην ομάδα του Γαζίου έγινε εξαιρετική δουλειά στα τμήματα υποδομής και αρκετοί παίκτες πήραν λεπτά συμμετοχής και διακρίθηκαν με την πρώτη ομάδα.

Η φετινή «φουρνιά» μικρών στον Αλμυρό άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Οι νέοι παίκτες δούλεψαν σκληρά με την σωστή καθοδήγηση των προπονητών και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του Δημήτρη Βολονάκη, ο οποίος τους έδωσε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσουν εμπειρίες και να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Οι παίκτες αυτοί αποτελούν κάτι παραπάνω από μια ενδεκάδα, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για το σωματείο του Γαζίου, καθώς θα έχει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει δικούς του παίκτες και να μην χρειαστεί να δαπανήσει πολλά χρήματα στις μεταγραφές.

Οι μικροί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αγωνίστηκαν φέτος με τη φανέλα του Αλμυρού είναι οι εξής: Γιώργος Αγαπάκης, Μάνος Αποστολάκης, Μύρων Ζερβός, Σταύρος Καναβάκης, Άγγελος Κεφαλογιάννης, Λευτέρης, Κεφαλογιάννης, Αλέξης Μεντουδάκης, Γιάννης Ροδουσάκης, Φραγκίσκος Φασουλέτος, Κώστας Κουκσόφ, Παναγιώτης Νικητόπουλος, Θανάσης Νικολακούλης, Ραφαήλ Χασουράκης.

Παίζουμε μπάλα και στο facebook, ακολουθήστε μας!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Κατερίνα Σγουρού

Τελευταία άρθρα από τον/την Κατερίνα Σγουρού

Σχετικά Άρθρα