Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Δεν κατέθεσε ένσταση ο Αλμυρός: «Διαλέξαμε τον δρόμο της λεβεντιάς και της αξιοκρατίας»

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 20:51 Γράφτηκε από τον

Με μία κίνηση που κερδίζει τον σεβασμό και δείχνει το παράδειγμα προς όλους ο Αλμυρός παρότι μπορούσε να καταθέσει ένσταση εις βάρος της ομάδας του Πόρου, εν τέλη αποφάσισε να πράξει διαφορετικά και να αποδεχθεί την ήττα - αποκλεισμό του από το Κύπελλο ΕΠΣΗ. 

Η Διοίκηση του Αλμυρού εξέδωσε ανακοίνωση τονίζοντας ότι οι αγώνες πρέπει να κερδίζονται εντός των 4 γραμμών και ότι διαλέγουν τον δρόμο της λεβεντιάς και της αξιοκρατίας, στοιχεία που πρεσβεύουν το σωματείο!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ:

"Το ΔΣ του Αλμυρού πιστεύει ότι το "ευ αγωνίζεσθαι" σημαίνει να παίζεις δίκαια, να παίζεις καθαρά, να είσαι σταθερός, να έχεις σεβασμό στους συναθλητές και στους αντιπάλους και σεβασμό στους φιλάθλους. Θα μπορούσαμε να κερδίσουμε έναν αγώνα στα χαρτιά. Αυτός θα ήταν ο εύκολος δρόμος. Διαλέγουμε όμως τον δικό μας δρόμο, τον δρόμο της λεβεντιάς και της αξιοκρατίας, αρχές που πρεσβεύει το σωματείο μας, οι αθλητές , οι φίλαθλοί μας αλλά και εμείς, το ΔΣ της ομάδας. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε ένσταση για την παράβαση κανονισμών από πλευράς Πόρου στον μεταξύ μας αγώνα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ "ΦΗΜΗ¨ (αγώνα στον οποίον χάσαμε με 1-2 και αποκλειστήκαμε από την συνέχεια του θεσμού). Οι αγώνες κερδίζονται εντός των 4 γραμμών".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)