Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Θέμα Prismasport: Δίνουν τα κλειδιά του ΟΦΗ στον Ν. Νιόπλια

Κυριακή, 07 Μαρτίου 2021 22:49 Γράφτηκε από τον

Ο Νίκος Νιόπλιας όλα δείχνουν οτι θα είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το βαρύ φορτίο να σώσει μια αποτυχημένη χρονιά για τον ΟΦΗ στα οκτώ παιχνίδια που έχουν απομείνει προκειμένου να παραμείνει η ιστορική ομάδα της Κρήτης στη Super League 1. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Prismasport.gr ο 56χρονος τεχνικός που αποτελούσε από την πρώτη στιγμή το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας μετά το διαζύγιο με τον Γιώργο Σίμο μετά από αρκετές συζητήσεις τις τελευταίες ώρες με τους ανθρώπους του ΟΦΗ φαίνεται να απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για να είναι πρώτος προπονητής στον ΟΦΗ προσπαθόντας να σώσει τη χρονιά. 

Άλλωστε ο Νιόπλιας στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας βρέθηκε στον πάγκο του ΟΦΗ δίπλα στο πλευρό του Σίμου ενώ στα συν για την τελική απόφαση μέτρησε ότι γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα. Αύριο όπως έγινε γνωστό ο Γιάννης Σαμαράς είναι αυτός που θα κάνει την προπόνηση του ΟΦΗ και από την Τρίτη ο Νίκος Νιόπλιας θα φορέσει εκ νέου την προπονητική του φόρμα σε μια από τις πιο δύσκολες αποστολές στην καριέρα του. 

Στο πλευρό του σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι πολύ πιθανό να έχει τον προπονητή της Κ19 του ΟΦΗ Μανόλη Πατεμτζή χωρίς το όνομα του όμως να έχει κλειδώσει 100% καθώς υπάρχουν και άλλα υποψήφια ονόματα για βοηθοί του Ν. Νιόπλια. 

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν εκτός του Γιώργου Σίμου και του Περικλή Παπαπαναγή αποχωρήσουν και άλλα μέλη από το τεχνικό τιμ του ΟΦΗ κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport