Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021

Ζήτησε ευθύνες από Γιάννη Σαμαρά και Πουρσανίδη ο κόσμος του ΟΦΗ

Σάββατο, 06 Μαρτίου 2021 21:20 Γράφτηκε από τον

Λίγο πριν τις 7 ο γενικός διευθυντής ποδοσφαίρου του ΟΦΗ Γιάννης Σαμαράς μαζί με τον γιό του Γιώργο και τον αντιπρόεδρο της ομάδας Ηλία Πουρσανίδη συνοδευόμενοι από security αποχώρησαν από το γήπεδο όμως λίγο πριν φύγουν είχαν κουβέντα με μια μερίδα του κόσμου που τους περίμενε καρτερικά πάνω από δύο ώρες για να τους δώσουν κάποιες εξηγήσεις για τον αγωνιστικό κατήφορο της ομάδας. 

Η κατάσταση δεν ξέφυγε τα ερωτήματα που τέθηκαν από τον αγανακτισμένο κόσμο της ομάδας κινήθηκαν όπως ήταν φυσικό γύρω από το αγωνιστικό κομμάτι κυρίως με τους φιλάθλους να λένε "σώστε την ομάδα δεν αντέχουμε άλλο πονάει η ψυχή μας". 

Τόσο ο Ηλίας Πουρσανίδης όσο και ο Γιάννης Σαμαράς που ήταν αυτοί που συνομίλησαν περισσότερο με τους περίπου 20 φιλάθλους της ομάδας για αρκετή ώρα αυτό που τόνισαν ήταν ότι "δεν είναι ώρα για αυτοκριτική τώρα. Έχουν γίνει λάθη αλλά αυτό που προέχει τώρα είναι να σωθεί η ομάδα. Απομένουν 8 παιχνίδια και πρέπει να τα πάρουμε". 

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι έγινε ολόκληρη επιχείρηση από την Αστυνομία προκειμέου να αποφευχθούν τα χειρότερα με το Γεντί Κουλέ να θυμίζει περισσότερο φρούριο παρά ποδοσφαιρικό γήπεδο. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport