Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Γ. Σίμος: «Οι παίκτες μου τα έδωσαν όλα»

Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021 21:28 Γράφτηκε από τον

Ο Γιώργος Σίμος μετά την ήττα του ΟΦΗ στην Λεωφόρο θέλησε να συγχαρεί τους παίκτες του για την απόδοση τους, τονίζοντας ότι τα έδωσαν όλα!

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μετά την ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό, ανέφερε ότι κάτι λείπει στο επιθετικό τρίτο της ομάδας και για αυτό το λόγο έρχεται ο Ολλανδός επιθετικός Καστάνιος προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα, παρότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Έτσι όπως ήρθε το ματς μέχρι να δεχθούμε το γκολ δεν είχαμε την αυτοπεποίθηση και την πίστη που θα πρέπει να έχουμε. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε η απόδοση μας ήταν πολύ καλή. Έχω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου διότι δεν μπορώ να παραβλέψω ότι τα έδωσαν τα πάντα μέχρι το τέλος. Μας λείπει κάτι στο επιθετικό τρίτο , ο Καστάνιος έρχεται να μας βοηθήσει σε αυτό τον τομέα. Σιγά σιγά θα πρέπει να δουλέψει γιατί έρχεται από αποχή. Εμείς δεν δουλεύουμε για το τώρα αλλά και για το μέλλον. Αν συνεχίσουμε έτσι στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Η αλήθεια είναι ότι η φετινή χρονιά είναι μια δοκιμασία που άλλες τις βάζουμε μόνοι μας και άλλες έρχονται με άλλο τρόπο. Αυτή η χρονιά θα μας κάνει πιο δυνατούς και πιο έμπειρους για το μέλλον. Οι παίκτες μου ξέρουν ότι όλοι μαζί θα βρούμε αυτό που θέλουμε".

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport