Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Σχόλιο: Η πίστη του Γιαννούλη... και η βελτίωση που δεν βλέπουμε στον ΟΦΗ!

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2021 12:13 Γράφτηκε από τον

Η δήλωση του Κώστα Γιαννούλη μετά την ήττα της ομάδας στο ματς Κυπέλλου από τον Βόλο με 2-0 αφήνει πολλα μηνύματα ενόψει της συνέχειας στον ΟΦΗ. 

Ο αρχηγός της Κρητικής ομάδας τόνισε ότι «πρέπει να αλλάξουμε πολλά»... μία ατάκα την οποία ακούμε συχνά - πυκνά και από τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Σίμο, ωστόσο ο ΟΦΗ φέτος έχει συνηθίσει να παρουσιάζει άσχημες εικόνες και καμία βελτίωση!

Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να έχουν πολλά προβλήματα και έτσι δεν έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σε πολλά ματς υπάρχει έλλειψη πάθους και δίψας για το αποτέλεσμα και αυτό αποτυπώνεται στους αγώνες που βρίσκεται πίσω στο σκορ και δεν καταφέρνει να αντιδράσει. 

Επίσης η ατάκα του «Όλα ανατρέπονται , αλλά άμα δεν το πιστεύουμε ότι μπορούμε να το ανατρέψουμε καλύτερα να μην κατέβουμε στο γήπεδο», δείχνει ότι σίγουρα υπάρχουν παίκτες όπως έμπειρος κεντρικός αμυντικός ο οποίος πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας, αλλά και ότι σίγουρα υπάρχουν παίκτες που δεν έχουν την ίδια νοοτροπία, θέληση και πίστη!

Ο ΟΦΗ πρέπει να βρει το φάρμακο του για να παρουσιαστεί καλύτερος και το σίγουρο είναι ότι όσο περνάνε οι μέρες και ο Γενάρης φεύγει, όσο δεν γίνονται μεταγραφές που θα βελτιώσουν τις αδυναμίες της ομάδας, δύσκολα θα υπάρξει καλύτερη εικόνα!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport