Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άποψη: Εξέθεσαν και τον ίδιο τον Διαμαντή με την στάση τους στον ΟΦΗ

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 20:54 Γράφτηκε από τον

Το γεγονός ότι δεν έπαιξε ο Απόστολος Διαμαντής από την αρχή στο ματς του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ αποτέλεσε το μεγάλο θέμα συζήτησης των φιλάθλων της κρητικής ομάδας πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του σημερινού αγώνα. 

Η επίσημη τοποθέτηση του Γιώργου Σίμου ήταν ότι ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ένιωσε ένα σφίξιμο στη γάμπα στη χθεσινή προπόνηση και για αυτό το λόγο προτίμησαν στον ΟΦΗ να μην ρισκάρουν την συμμετοχή του στο ματς. 

Δεκτόν όταν αυτή η τοποθέτηση γίνεται από επίσημα χείλη. Όμως αυτή ακριβώς η τοποθέτηση είναι που εκθέτει τον ίδιο τον οργανισμό που λέγεται ΟΦΗ αλλά και τον προπονητή Γιώργο Σίμο. Αφού λοιπόν ο Διαμαντής δεν ήταν 100% έτοιμος για ποιο λόγο συμπεριλήφθη στην αποστολή και στη θέση του δεν πήρε ο προπονητής του ΟΦΗ έναν εκ των Μίγγου η Νοικοκυράκη που ήταν διαθέσιμοι για να έχει μια πλήρη 20άδα. 

Το ότι ο Διαμαντής συμπεριλήφθη στην αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εκθέτει τόσο τον παίκτη , όσο και τον ίδιο τον προπονητή του ΟΦΗ , γιατί δίνει πάτημα να σχολιαστεί αρνητικά αυτό το γεγονός. Και το να γίνεται βορά αρνητικών σχολίων ένα 20χρονο παιδί που μέχρι τώρα έχει αποδώσει τα μέγιστα και έχει δείξει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του είναι τουλάχιστον άδικο για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Prismasport

Τελευταία άρθρα από τον/την Prismasport

Σχετικά Άρθρα