Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Άποψη: Απαραίτητο το μεγάλο ρόστερ για τον ΟΦΗ της φετινής σεζόν

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2020 21:34 Γράφτηκε από τον

Ο ΟΦΗ τρεις εβδομάδες ακριβώς πριν λήξει η μεταγραφική περίοδος όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές έχει ανάγκη σημαντικής ενίσχυσης για να διαμορφώσει ένα ισχυρό ρόστερ σε όλα τα επίπεδα για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη χρονιά που μόλις ξεκίνησε. 

Και λέμε σε όλα τα επίπεδα όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και αριθμητικά. Την δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του ΟΦΗ μαζί με τους τρεις τερματοφύλακες αριθμεί 27 παίκτες. Με λίγα λόγια διαθέτει 24 διαθέσιμους παίκτες πλην των τριών τερματοφυλάκων και στην εξίσωση αυτή βάλτε και το γεγονός ότι 2 ίσως και 3 ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ δεν υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ. 

Υπενθημίζουμε ότι φέτος δεν υπάρχουν 18αδες αλλά 20άδες σε κάθε ματς ενώ οι ομάδες έχουν το δικαίωμα 5 αλλαγών σε κάθε ματς. Αν προσθέσουμε και παράγοντες όπως οι κάρτες , οι τραυματισμοί αλλά και το μεγάλο θέμα του κορωνοϊού o ΟΦΗ πρέπει να διαθέτει ένα ρόστερ 25 τουλάχιστον ποδοσφαιριστών που θα μπορούν ανα πάσα στιγμή να μπουν και να προσφέρουν στο παιχνίδι της ομάδας. 

Άρα η ενίσχυση του ΟΦΗ στις 21 ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περίοδου στην Ελλάδα θα πρέπει να είναι τόσο ποιοτική όσο και ποσοτική και οι προσαφαιρέσεις που δεδομένα θα γίνουν πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές. 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Search

Prisma Sport