Κυριακή, 09 Αυγούστου 2020

Θέμα: Επανέρχεται για Σελίμοβιτς ο ΟΦΗ ;

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 16:06 Γράφτηκε από τον

Στις αρχές Ιουνίου είχαμε γράψει στο Prismasport.gr με αφορμή τις συζητήσεις του ΟΦΗ με τον Φ. Παπουλή ότι η Κύπρος θα αποτελέσει λόγω και της παρουσίας του Παπαπαναγή και του Γ. Σίμου ένας από τους βασικούς στόχους για την προσθήκη παικτών την καλοκαιρινή περίοδο. 

Και από ότι φαίνεται πέφτουμε απόλυτα μέσα στο ρεπορτάζ μας καθώς σημερινά δημοσιεύματα στο Λουξεμβούργο αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ διατηρεί ζωντανό το ενδιαφέρον του για τον 23χρονο διεθνή στόπερ του Απόλλωνα Λεμεσού Βαχίντ Σελίμοβιτς. 

Ο Σελίμοβιτς που είναι ενεργό μέλος της Εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου όπως αναφέρουν στο δημοσίευμα είχε απασχολήσει μεταγραφικά τον ΟΦΗ και την χειμερινή περίοδο όπου η κρητική ομάδα έψαχνε για την απόκτηση στόπερ αλλά η περίπτωση του τότε δεν προχώρησε. 

Στο πρωτάθλημα που μας πέρασε ο Σελίμοβιτς είχε 13 συμμετοχές όλες ως βασικός και έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τον Απόλλωνα Λεμεσού αλλά έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρίσει από την ομάδα για να κάνει ένα μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα του. 

Το σίγουρο είναι ότι ο 23χρονος στόπερ δεν είναι ελεύθερος καθώς έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31/5 του 2021 με την ομάδα της Λεμεσού και δύσκολα θα μείνει ελεύθερος. Οπότε η ο ΟΦΗ πρέπει να πληρώσει τον Απόλλωνα για να τον αποκτήσει η να τον πάρει ως δανεικό πράγμα που δεν φαντάζει και πολύ πιθανό εκτός και ανανεωθεί το συμβόλαιο του Σελίμοβιτς με τον Απόλλωνα. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)